Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

tanulobicikli

2021. 12. 28. 12:00:00

futóbicikli névvel ellátott variációja a legkeresettebb a gyermekek körében. Ez egy cseppet sem meglepő, persze. Számukra a nevesítés olyan, mint a felnőtteknek a kocsijukat díszítő rendszámtábla. Egyedi, megismételhetetlen.

2021. 12. 15. 10:00:00

A tanulóbicikli irányításának, hajtásának elsajátítása sokakban félelmet kelt. Vajon mennyire bonyolult feladat. Nehézséget jelent, vagy könnyedén megoldható? A gyerkőcök hogyan fogadják ezt az egészet? Engedik magukat irányítani vagy fékezhetetlenül kiszabadulnak a kontroll alól? 

2021. 11. 02. 12:00:00

A tanulóbicikli izgalmas, mozgékony, kalandokkal teli korszakot hoz magával. Olyan periódust, amikor a távolság új értelmezést nyer. Ami eddig, sétálva vagy szaladva megközelíthetetlennek tűnt, az tekerve pillanatok alatt elérhetővé lép elő. Így hamarjában átalakul minden, fokozva ezzel a kíváncsiságot és a nyitottságot.

2021. 09. 01. 12:00:00

A tanulóbicikli kinyitja a világ ajtaját, ami addig csukva várakozott. Gyalog, azaz sétálva vagy futva eljutni A-ból B-be ugyan nagy élmény, na de a lábbal hajtós bringa egy teljesen új dimenziót képvisel. Hirtelen belép a képbe a sebesség, a tájékozódás és a kalandozás. Ez a változás pedig az egész családra kihathat: négy sarkából kifordítva a megszokott mindennapokat.

2021. 08. 02. 09:00:00

tanulóbicikli a gyermekkor egyik legalapvetőbb eszköze. A kicsik érthető módon rajonganak érte, és a lurkóik boldogságát figyelve, a szülők elégedettsége is garantált. A vidám, világot bejáró élmények pedig épp úgy borítékolhatóak, mint a hajtás felszabadító eufóriája.

2021. 06. 01. 11:00:00

A tanulóbicikli nem akármilyen izgalmakat ígér, és korántsem csak a nyeregbe pattanó gyerkőcöknek. Hiszen a szülők nagyjából a harmadik tekerés után rádöbbennek arra, hogy itt bizony fel kell kötni a nadrágot, mert új sebességbe kapcsolt a haladás.

2021. 04. 22. 10:00:00

A tanuló bicikli stabil, stramm szerkezet, ami bírja a gyűrődést, a pedálozást és a kilométereket. Arra hivatott, hogy szabaddá varázsolja a kerékpározáshoz vezető utat. illetve, hogy megtanítsa a világ legszórakoztatóbb módján az egyensúlyozás soha el nem felejthető tudományát, és persze a koncentrálást. Ami pedig az egészben a legjobb, hogy mindezt telve örömmel, boldogsággal és korlátlan szabadsággal megfűszerezve. Nem véletlenül ez a járgány a lurkók mindenkori kedvence.

2021. 02. 01. 11:00:00

A tanulóbicikli az a járgány, ami kinyitja a szabadság ajtaját a gyerkőcöknek. Ez az a korszak, amikor minden szülő felkötheti a nadrágját, vagy a lába közé kaphatja a saját biciklijét, rollerét, hiszen a sebesség élvezete kézzel foghatóvá válik.

2021. 01. 22. 11:00:00

A tanulóbicikli számtalan izgalmat, kalandot tartogat a gyermekeknek. Végre kinyílik a tér, kitágulnak a lehetőségek és a szülők legnagyobb örömére (olykor csak idézőjelesen) felgyorsulnak az események. A sebesség, az előrehaladás varázsa megtapasztalhatóvá válik. Ráadásul a megannyi pozitívum kikövezi a kétkerekű bringázáshoz vezető ösvényt.

2020. 12. 02. 12:00:00

A biciklizés bizony nem könnyű mulatság a gyerekeknek. Először nagyon ijesztő számukra, hogy két keréken kell egyensúlyozniuk úgy, hogy közben tekerniük kell a pedálokat is. Szinte nincs is olyan csemete, akinek ez a művelet ne okozna elsőre kihívást. Később, amikor már többször is ülnek a bringán, és ráéreznek, hogy miként tudják egyensúlyban tartani magukat, már sokkal ügyesebbek lesznek.

Keresés