Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Futóbiciklijeinket úgy fejlessztettük ki, hogy előtte anyukák és apukák véleményét kérdeztük meg arról, hogy mik a legfontosabb szempontok a szeretett gyermekük első futókerékpárjának kiválasztásánál. A három legfontosabb tényező a súly, a biztonság és dizájn lett. Nem tettünk tehát mást, ebben a háromban akartunk a legjobbak lenni. 

Ennek érdekében a vázat egy speciális alumínium-magnézium ötvözetből fejlesztettük, ami pehelykönnyű 2,6kg-os súlyt biztosít a futóbiciklijeinknek. Ez a hihetelen könnyű súly akkor lesz igazán hasznos, amikor a kicsi megunja a bringázást és neked kell cipelni. Ilyenkor minden egyes megtakarított gramm ajándék lesz.

A biztonságos közlekedés érdekében a kormányt egy puha szivaccsal fedtük be, a foggantyúkat pedig csúszásbiztos anyagból készítettük. A váz alján pedig elhelyeztünk egy ki-be kapcsolható kormányrögzítőt, amellyel a futóbicikli kormányának kanyarodását lehet szabályozni. Ezzel elkerülhető a kormány derékszögbe fordítása, amellyel biztonságosabbá tehetőek a kezdeti lépések.

A dizájnnal kapcsolatban sem engedtünk meg kompromisszumokat. Prémium minőségű festést és lakk alatti matricát alkalmaztunk a lehető legjobb minőség elérése érdekében. A színeket úgy válogattuk össze, hogy messziről is megismerhetőek legyen a futóbiciklik, de mégis egyediek legyenek. Azt szerettük volna, ha a váz nem csak szép, hanem praktikus is, így a tervezéskor figyeltünk rá, hogy nagyon alacsonyra le lehessen engedni az ülést. Az 5 küllős kerekek és a defektmentes gumik pedig tovább tökéletesítik a futóbicikli kinézetét.

 

Keresés