Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tanuló bicikli egyensúlyozni, figyelni és örülni tanít

A tanuló bicikli stabil, stramm szerkezet, ami bírja a gyűrődést, a pedálozást és a kilométereket. Arra hivatott, hogy szabaddá varázsolja a kerékpározáshoz vezető utat. illetve, hogy megtanítsa a világ legszórakoztatóbb módján az egyensúlyozás soha el nem felejthető tudományát, és persze a koncentrálást. Ami pedig az egészben a legjobb, hogy mindezt telve örömmel, boldogsággal és korlátlan szabadsággal megfűszerezve. Nem véletlenül ez a járgány a lurkók mindenkori kedvence.

 A tanuló bicikli használata életkorhoz kötött?

A kornál sokkal lényegesebb a testmagasság, ami a legmeghatározóbb. Ha a gyerkőcök elérik azt a testhosszúságot, ami ideális, akkor függetlenül a szülinapjuk dátumától nyeregbe pattanhatnak. A praktikus konstrukciók egyik ismérve a paraméterezhetőség. Azaz a szerkezetek állíthatóak, legyen szó a nyereg magasságáról, vagy éppen a kormány-nyereg távolságáról. Így újra és újra, szó szerint testre szabhatóak a beállítások. Azaz egy az egyben elkerülhetőek a növekedésből fakadó kényelmetlenségek.

A tanulás legkönnyebb módja a gyakorlás. Úgyhogy ha megvan a tuti járgány, akkor nincs más hátra, mint előre és hajtás! Ez a periódus szülői szemmel, na meg lábbal a legkevésbé sem egyszerű, sok lótás-futással és persze idegeskedéssel jár. De megéri, mert pár hét után helyükre kerülhetnek a szabályok, és beállhat a biztonságos „száguldozás”.

Mennyire bírja a tanuló bicikli a nyüstölést?

Annyira, hogy a kerékpározásig vezető úton végigkísérheti a gyerkőcöket, akik kiélvezve a sebességet, a szabadságot, megtanulhatják leküzdeni a távolságot és felfedezni, bebarangolni a világot.

Tartalomhoz tartozó címkék: tanuló bicikli tanulobicikli

Keresés