Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli névvel utolérhetetlen menőségben

futóbicikli névvel ellátott variációja a legkeresettebb a gyermekek körében. Ez egy cseppet sem meglepő, persze. Számukra a nevesítés olyan, mint a felnőtteknek a kocsijukat díszítő rendszámtábla. Egyedi, megismételhetetlen.

A futóbicikli névvel többet ad, mint a név nélküli modell?

Fizikai értelemben, ami a felszereltségét, vázszerkezetét stb. illeti, nem. De az értéke felbecsülhetetlen mértékben megnő. Ugyanis a gyermekek, különösen 2-3 éves koruk körül megtanulják, mi az a birtoklás. Mi az a tulajdon. Mi az, ami „az enyém”. Sok szülő ebben a periódusban kifejezetten megretten, mert úgy tűnhet a gyerekek önzővé, sőt, iriggyé válnak. Ám ez egyáltalán nincs így. Teljesen természetes, korra jellemző viselkedés ez, ami idővel finomodik, formálódik.

Viszont a kezdeti, színtiszta valójában tényleg hozhat magával erőteljes helyzeteket. Mindenesetre mivel ekkor nyer értelmet az „enyém” fogalma, jelentése, így a gyerkőcök lelkesedése jóformán csitíthatatlan. Hiszen a nevesítésnek köszönhetően nemcsak ők tudhatják, hogy az a járgány bizony az övék, hanem még a világba is szétkürtölhetik, hogy mindenki tudja meg a nagy hírt. Az összes ovis társ és játszótéri barát. Miután a nagy hír bejelentésre került, amúgy a tapasztalatok azt mutatják, hogy a kölcsönadás már nem okoz fejfájást, de a birtoklás megélése komoly jelentőséggel bír, amit nem célszerű elnyomni.

A futóbicikli névvel büszkélkedő modelljei tartósságban is verhetetlenek?

Igen. A minőségi konstrukciók megbízható strammságot, strapabírást testesítenek meg, mégpedig hosszútávon. Vagyis az általuk generált öröm nemcsak egy évre szól.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli névvel tanulobicikli

Keresés