Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A testre szabott tanulóbicikli igazán talpak alá való járgány

A testre szabott tanulóbicikli igazán talpak alá való járgány

A tanulóbicikli számtalan izgalmat, kalandot tartogat a gyermekeknek. Végre kinyílik a tér, kitágulnak a lehetőségek és a szülők legnagyobb örömére (olykor csak idézőjelesen) felgyorsulnak az események. A sebesség, az előrehaladás varázsa megtapasztalhatóvá válik. Ráadásul a megannyi pozitívum kikövezi a kétkerekű bringázáshoz vezető ösvényt.

Miről ismerheted fel a hajtásra teremtetett tanulóbicikli modellt?

Akadnak olyan jellemzők, amik beszédesebbek minden egyéb magyarázatnál. A könnyű súllyal kezdjük a sort. Bár első ránézésre, pláne a gyerekek szemével nézve ez nem annyira fontos pont, de a gyakorlat rácáfol erre. Ha minden kátyú, repedés fennakadást okoz, és a bringa a jelentős tömege miatt megemelhetetlen, az bizony kifejezetten kellemetlen szituációt teremt. A gyermeked sikertelenségként élheti meg, hogy nem képes egyedül orvosolni a problémát, Te pedig az erődet megfeszítve emelgetheted, sőt, cipelheted a szerkezetet. Míg ha a súly kérdése nem nyom sokat a latba (szó szerint sem), akkor a mozgatás pillanatai nem jelenthetnek kihívást. A stabilitás, strammság, strapabírás elengedhetetlen tulajdonságok. Nagyjából ezek azok a jellemvonások, amik a hosszú élettartam borítékolói. No meg a megbízhatóság alapkövei.

Na és mi a helyzet a tanulóbicikli küllemével?

A gyermekek szeme felcsillan, ha rápillantanak a színkavalkádra, amit egy-egy típus kínálhat. Az árnyalatok játékán túl, a felmatricázás is kellően népszerű, akárcsak a nevesítés, ami tényleg egyedivé varázsolja a hajtásra szánt járgányt. Ha nagyjából a fenti paraméterek stimmelnek, akkor kezdődhet is a km-eket hátrahagyó, az egész családot megmozgató, a szabadság élményét átnyújtó móka és kaland!

Tartalomhoz tartozó címkék: tanuló bicikli tanulobicikli

Keresés