Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Csengők

Csengők

A futóbringához illő bicikli csengő különleges színével, formájával remekül mutat a kormányon, és örömteli használatot tesz lehetővé a gyerkőc számára.

Rendezés:

Bicikli csengők színes választékban

 

A futóbringához illő bicikli csengő különleges színével, formájával remekül mutat a kormányon, és örömteli használatot tesz lehetővé a gyerkőc számára.

A kínálatban szereplő bicikli csengők könnyen felszerelhetők a futóbringák kormányára, mindösszesen 1 db csavar szükséges a rögzítéshez. A felhelyezést követően masszívan állnak a helyükön, nem csúsznak el, nem lazulnak meg. A bicikli csengő használata nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a bringázás kellőképpen biztonságos legyen, hiszen a gyerekek a hangkeltő eszközzel tudnak jelezni a társaiknak, szüleiknek, hogy épp lendületben vannak a járgánnyal vagy épp előzésre, lassításra vagy fordulásra készülnek. Az általunk kínált bicikli csengők jól hallható hangot adnak ki, még akkor is, ha forgalmas, zajos környezetben használják őket. A professzionális kialakításuknak köszönhetően a csengőkre a kisebbek is könnyedén rá tudnak nyomni, a kezüket, ujjukat nem kell megerőltetniük. A csengők változatos színekben kaphatók, többek között a piros, a kék, a rózsaszín és a sárga árnyalat is elérhető. A kínálatban különleges formájú változatok is kaphatók, melyek katicabogarat vagy pedig focilabdát formáznak.

A Bababike bicikli csengők előnyei:

  • a felszerelésük könnyen megoldható, mindössze 1 db csavar szükséges hozzá
  • a gyerekek egyszerűen tudnak jelezni bringázás közben
  • a kisebbek is könnyen, megerőltetés nélkül tudják használni őket
  • zajos környezetben is jól hallható hangot adnak ki
  • színben, formában remekül illenek a Chipmunk futóbringákhoz és biciklis bukósisakokhoz

Keresés