Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

baba bicikli

baba bicikli

2021. 01. 15. 11:00:00

A bababicikli olyan, mint egy stabil híd. Összekötőként szolgál a járás és a bringázás között. Bizony ez az út göröngyössé is válhat, ha a gyermeket negatív emlékek, élmények tartják fogva. Viszont ha a megélt pillanatok pozitívak, és a használt eszköz megbízható, akkor egyenes ösvény vezet a biciklizéshez.

2021. 01. 01. 10:00:00

A BabaBike az a hely, ahol a lábbal hajtós bringák felsorakoznak azért, hogy megkönnyítsék Számodra a választást. De nem akármilyen biciklikről van szó. Hiszen alapesetben alternatíva annyi akad, mint égen a csillag. De az általunk kitűzött minőségi feltételeknek viszonylag kevés gyártó felel meg. Ezek a termékek csont nélkül átmentek a rostán, és nemcsak varázslatos hajtási élményeket kínálnak, hanem maradéktalan biztonságot és szemrevaló megjelenést is egyben.

2020. 12. 16. 12:00:00

A bringázás egy igazán különleges élmény. Erre a gyerkőcök is rájönnek előbb vagy utóbb, amikor megérzik, hogy nem is olyan nehéz két keréken egyensúlyban tartani magukat. A tanulási időszakot azonban nem lehet kikerülni.

2020. 11. 02. 11:00:00

Ha a család szeme fénye már abban a korban van, amikor a gyerkőcöket megállíthatatlan érdeklődés tölti el a világ megismerése iránt, az első futókerékpár megvétele is előbb-utóbb terítékre kerül. A jó választáson pedig, több múlik, mint gondolnád.

2020. 10. 12. 14:53:44

Az ősz a pompás színeivel, a változékony időjárásával és a sok terménnyel rengeteg lehetőséget ad a kreatív, családi időtöltésre a gyerekekkel, ezért megkértük a játékos nyelvtanulás magyarországi szakértőjét, az LCF Kids Club csapatát, hogy javasoljanak számunkra pár igazán élménydús, vidám őszi „kalandot”.

 
2020. 09. 23. 10:00:00

A megfelelő futóbicikli olcsón is beszerezhető. Ez a kijelentés sokakban kétes érzéseket szül, mert mi van, ha ez valamiféle átverés? Hiszen már a régi mondás is arra utalt, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ám egy valamiről a gyanakvó reagálók megfeledkeznek. Ez pedig az olcsó, mint jelző definíciója. Ők értékvesztettségre asszociálnak, miközben valójában olyan ajánlatot takar a szó, ami ideális a kihasználásra.

2020. 09. 09. 10:00:00

A baba bicikli az első olyan járgány a lurkók életében, ami valódi önállósággal és szabadsággal ajándékozhatja meg őket. Ez olyan élmény, ami szó szerint életre szól. Annál is inkább, mert az ebben a periódusban megszerzett tapasztalatokból építkeznek a jövőbeni kvalitások, képességek, sőt, készségek is. Többek között ezért sem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott bringára szavazol. A biztonság mindenek felett elsőbbséget élvező követelmény, akárcsak a komfortot erősítő jellemzők.

2020. 09. 02. 10:00:00

A gyerek bicikli a felcseperedéssel együtt járó élmények egyik fő generátora, mondhatni főszereplő kelléke. Ráadásul az optimális mozgásszervi és egyensúlyozási készségek, képességek fejlődéséhez is nagymértékben hozzájárulhat a lábbal hajtós bringa, ami szabadságérzettel ajándékozhatja meg a gyermekeket. Szülőként persze jó, ha felkötöd a nadrágodat, mert ha a gyerkőc ráérez a suhanás élményére, akkor bizony nincs megállás. Innen pedig már csak egy ugrás a rendes, pedálos járgány, amivel aztán tényleg kitágíthatóak azok a nehezen meghúzott határok.

2020. 08. 03. 11:00:00

A tanulóbicikli kicsit olyan, mint egy dobbantó. Ha minden körülmény stimmel, akkor hatalmas ugrással zárulhat a próbálkozás, és jöhet a következő kétkerekű kihívás. Azonban ahhoz, hogy a gurulás szívderítő élménnyé váljon, nagyon lényegesek az optimális feltételek. Ezek között pedig, az élen szerepel a megfelelő járgány, ami a jövőbeni tekerések megalapozója.

2020. 06. 23. 12:00:00

Felnőttként pontosan tudjuk, hogy mennyi pozitív élményt tud adni az önfeledt bringázás. Hát még, ha nemcsak egyedül tekerünk, hanem másokkal is megosztjuk az örömünket! Éppen ezért érdemes már egészen kis korban megtanítani a csemetéinknek a baba biciklik használatát, hogy később ők is szívesen pattanjanak nagyobb kétkerekűre. Ez az elfoglaltság azért is jótékony hatású, mert közben a szabadban vannak.

Keresés