Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

baba bicikli

baba bicikli

2021. 12. 22. 11:00:00

A baba bicikli olyan emlékekkel, tapasztalatokkal ajándékozhatja meg a gyermekedet, amik egyrészt nagymértékben hozzájárulhatnak a jókedvéhez, fejlődéséhez, elégedettségéhez, magabiztosságához, másrészt egyenes utat biztosítanak a hagyományos kerékpározás elsajátításához. 

2021. 12. 08. 10:00:00

baba futóbicikli a felejthetetlen élmények garantálója. Azok a gyerekek, akik egyszer megtapasztalták, mit jelent a nyeregben ülve tovagördülni, azt mondják, hogy nincsen ennél felszabadítóbb érzés. Még a fogócskázásnál is jobb, pedig a sebesség ott is garantálható.

2021. 10. 27. 12:00:00

A baba bicikli betoppanása, pontosabban begurulása teljesen új életszakasz kezdetét jelenti. Amikor a lurkók nyeregbe pattannak, és önerejükből haladnak tovább, az bizony hatalmas előrelépésnek, sőt, inkább ugrásnak számít. Persze azért ebben a periódusban is akadnak nehézségek, míg a lurkók megtanulják a hajtány biztonságos irányítását, stabil használatát, de mivel a tudásszomjuknál csak a kíváncsiságuk nagyobb, így a siker borítékolható.

2021. 09. 08. 11:00:00

A baba bicikli óriási találmány, és nemcsak a gyerkőcök szerint. Hatalmas élmény, amikor kitágul a világ, és hirtelen a távolabbi célok is elérhetővé válnak. Nem pusztán gyalogszerrel. Továbbá az is utánozhatatlan érzés, amikor a család apraja-nagyja indulhat közös túrára, kirándulásra vagy kiadós sétára lábbuszozás helyett, hajtányokkal.

2021. 07. 08. 09:00:00

A baba bicikli a lehető legjobb választás a csemetéknek. Tekinthetünk rá egyszerű játékként is, amit a lurkók bármikor, bárhol előszeretettel vesznek elő. Illetve tekinthetünk rá fejlesztő eszközként is, amivel a picik már pár éves kortól belekóstolnak az egyensúlyozás tudományába.

2021. 06. 01. 11:00:00

A tanulóbicikli nem akármilyen izgalmakat ígér, és korántsem csak a nyeregbe pattanó gyerkőcöknek. Hiszen a szülők nagyjából a harmadik tekerés után rádöbbennek arra, hogy itt bizony fel kell kötni a nadrágot, mert új sebességbe kapcsolt a haladás.

2021. 05. 17. 12:00:00

futóbicikli gyerekeknek az a járgány, ami nélkül lehet élni ugyan, de nem érdemes. Túlzásnak tűnhet ez a kijelentés, de ha már láttad a lurkódat igazán boldognak, akkor tudod, ez az érzés minden pénzt megér. Márpedig olyan gyerkőcöt még nem hordott hátán a Föld, aki előbb vagy utóbb ne élvezte volna a hajtás örömét. Olykor némi belerázódási idő szükséges a teljes önátadáshoz, de többnyire ez már az első másodpercben megtörténik.

2021. 05. 10. 11:00:00

A tanuló futóbicikli, kis képzavarral élve, igazi dobbantó, ahonnan elrugaszkodva az addigi korlátok eltűnnek, és a nagyvilág közelebbivé, felfedezhetőbbé válik. A járgány hajtásával a szabadság, na meg a sebesség utánozhatatlan érzései főszerephez jutnak, akárcsak a gyermeki arcot ragyogóbbá varázsló mosoly. A nevetés, a felhőtlen vidámság ilyen körülmények között garantálható. Szülőként pedig esélytelen forgatókönyv a mozgáshiány.

2021. 04. 15. 11:00:00

A bababicikli egy igazi csodakellék. Hiszen a segítségével annyi élmény válik karnyújtásnyi távolságban elérhetővé, amiről tán a gyermekek nem is álmodtak. Aztán kiderül, hogy a régen leküzdhetetlennek hitt távok pikkpakk lehagyhatóak, és innentől kezdve indulhat a móka. Kezdődhet a családi szórakozás!

2021. 03. 30. 11:00:00

A lábbal hajtható bicikli a világ teljesen új, ismeretlen arcát tárhatja fel a gyermekek előtt. A járás, majd szaladás élménye sem mindennapi a számukra. Viszont futóbringával olyan tempót diktálhatnak, ami bizony még a szülők becsületére is válhat. Anya-apa hirtelen kis ponttá zsugorodhat, és közben óriásivá nőhet a nagyvilág.

Keresés