Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A bababicikli óriásokká varázsolhatja a nyeregbe huppanó lurkókat

A bababicikli egy igazi csodakellék. Hiszen a segítségével annyi élmény válik karnyújtásnyi távolságban elérhetővé, amiről tán a gyermekek nem is álmodtak. Aztán kiderül, hogy a régen leküzdhetetlennek hitt távok pikkpakk lehagyhatóak, és innentől kezdve indulhat a móka. Kezdődhet a családi szórakozás!

A bababicikli vásárlás tartós beruházás?

Sokan félnek attól, hogy a megvásárolt futóbringa végül nem teljesíti be a hozzá fűzött reményeket. Legalábbis, ami szülői szemszögből az élettartamot illeti. Mert jó esetben egyetlen modell elegendő, de ez csak akkor érvényesülhet, ha a konstrukció maximális minőséget testesít meg. Itt jön a következő bökkenő, mert a legtöbben olyan szerkezetet keresnek, ami ár/érték arányban jól szerepel. De vajon létezik olyan kombináció, amivel minden begyűjthető, egyben? A jó hír az, hogy igen. A mindenkori megbízhatóság előnyben részesítésénél azonban nincsen fontosabb. Már csak biztonsági megfontolásból sem. Amennyiben a futóbicikli minőségi kivitel, úgy az egyet jelent egyrészt a hosszú élettartammal, másrészt a biztonságos közeg garantálásával. Teljesen természetes, hogy utóbbi a legfontosabb.

A vázszerkezet annál jobb, minél könnyebb. Az egyszerű mozgatásnak ez az alapfeltétele, ráadásul a hajtást is nagymértékben felgyorsíthatja, ha a váz súlya nem nehezedik plusz teherként a lurkókra. Manapság mindenképpen érdemes számolni az utcák siralmas állapotával: a kátyúk, repedések rengeteg bosszúságot generálhatnak, és ez alól nem kivétel a bababicikli sem. Viszont ha a kerekei ellenállóak, a váza pedig kis tömegű, akkor az ilyen váratlan meglepetések sem okozhatnak fejfájást vagy éppen meghibásodást.

Ezek szerint a bababicikli nem feltétlenül szezonális termék? 

A legkevésbé sem. A kíméletesen használt, tehát a felesleges fizikai és mechanikai kihívásoktól megóvott konstrukció akár hosszú éveken át is szolgálhat. Sőt, több gyerkőc életének a részesévé is válhat. Úgyhogy nem vitás, hogy a beruházás többszörösen megtérülő megtakarítás, ha és amennyiben a prémiumminőség található a figyelem és elvárások célkeresztjében.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli bababicikli

Keresés