Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A lábbal hajtható bicikli egy dologra invitál: kimozdulni, kimozdulni, kimozdulni

A lábbal hajtható bicikli egy dologra invitál: kimozdulni, kimozdulni, kimozdulni

A lábbal hajtható bicikli a világ teljesen új, ismeretlen arcát tárhatja fel a gyermekek előtt. A járás, majd szaladás élménye sem mindennapi a számukra. Viszont futóbringával olyan tempót diktálhatnak, ami bizony még a szülők becsületére is válhat. Anya-apa hirtelen kis ponttá zsugorodhat, és közben óriásivá nőhet a nagyvilág.

A lábbal hajtható bicikli maga a váztestet öltött szabadság

Nem egyszer kifejezetten nehéz kimozdítani a gyerkőcöket a négy fal közül. Pláne, ha a négy fal vonzerejét valamilyen kütyü adja. Bár tudatos szülőként sokat tehetsz azért, hogy a táblagépek és mobiltelefonok ne okozzanak problémát a gyermeknevelésben, de a technológiai ketyerék mégsem kikerülhetőek teljesen. A lényeg, hogy a szabad levegőn tartózkodás nem mindig tűnik vonzó programnak. Persze, amikor már a lurkók nyakig benne vannak az élmények tengerében, akkor alig lehet őket hazacsalogatni. De az elindulás sokszor nyűgösködős kihívás.

Kivéve, ha a futóbiciklizés begurul a képbe. Ugyanis nincs lurkó, aki ne rajongana ezért a járgányért. Kivételek előfordulhatnak abban az esetben, ha a múltban akadtak negatív hatások, amik visszatartó erejű emlékekké váltak. Ám ezek is felülírhatóak. Ehhez nem kell más, mint pár pozitív tapasztalás. A család biciklire, rollerre pattanva követheti a száguldozó futóbiciklistát. Extra sportos szülők pedig a futást, mint nyomkövetési megoldást is választhatják.

A lábbal hajtható bicikli olyan, mint egy családi személyi edző

A jóból senki sem maradhat ki. Ha indul a móka, akkor megmozdulhat a család apraja-nagyja. Ennek pedig nincsen párja.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli lábbal hajtható bicikli

Keresés