Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Melyik baba biciklit válaszd? Segítünk dönteni!

A baba bicikli a lehető legjobb választás a csemetéknek. Tekinthetünk rá egyszerű játékként is, amit a lurkók bármikor, bárhol előszeretettel vesznek elő. Illetve tekinthetünk rá fejlesztő eszközként is, amivel a picik már pár éves kortól belekóstolnak az egyensúlyozás tudományába.

A megszerzett tapasztalás pár év múlva aranyat fog érni, hiszen hipp-hopp máris át tudnak szokni a rendes gyerek biciklire. A kérdés legfeljebb csak az, hogy a sok közül melyiket érdemes választani.

Mitől jó egy baba bicikli?

Speciális eset, amikor alig pár éves csemetéknek keresünk biciklit, hiszen ők még annyira kis méretekkel rendelkeznek, hogy nem felel meg számukra akármilyen bringa. Ebben a korban valószínűleg a járgányon fogják először megtapasztani az egyensúlyozás érzését, így hát nagyon fontos, hogy biztonságosan tudják használni. Mivel a kicsik nagyon gyorsan nőnek, ezért érdemes olyan baba biciklit választani, aminek a nyerge és a kormány magassága nagy mozgástartományban állítható.

Mire figyelj nagyon vásárláskor?

A szülők hajlamosak a háromkerekű bringák felé hajlani, amikor baba bicikli vásárlásra kerül sor. Ez persze érthető, hiszen mindannyian azt szeretnénk, hogy a csemetéink biztonságban legyenek. Amikor csak tudjuk, megkíméljük őket az esésektől, sérülésektől és ez így van rendjén. Azt viszont tudnod kell, hogy egy tricikli semmivel sem nyújt nagyobb biztonságot, mint az általunk kínált kétkerekű, lábbal hajtós járgányok. Ehhez többek között az állítható kormány és nyereg, a biciklik súlya, illetve a kicsikre szabott méretezés is hozzájárul. A minden szempontból megfelelő baba bicikli megvásárlása előtt érdemes átgondolni pár dolgot. Mit tartasz fontosnak? A pici mennyire képes egyensúlyozni? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a bringájának? Mitől lesz számára biztonságos a haladás? Ha ezekre a kérdésekre választ adsz, máris közelebb kerülsz a tökéletes bringa kiválasztásához. Mi megkönnyítettük a dolgodat, ugyanis az egyes szempontok figyelembe vételével megalkottuk azokat a járgányokat, amiket minden csemete, még a legkisebbek is örömmel tudnak használni.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli bababicikli

Keresés