Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A baba bicikli a felhőtlen családi kimozdulás megalapozója

A baba bicikli óriási találmány, és nemcsak a gyerkőcök szerint. Hatalmas élmény, amikor kitágul a világ, és hirtelen a távolabbi célok is elérhetővé válnak. Nem pusztán gyalogszerrel. Továbbá az is utánozhatatlan érzés, amikor a család apraja-nagyja indulhat közös túrára, kirándulásra vagy kiadós sétára lábbuszozás helyett, hajtányokkal.

A baba bicikli biztonságosan használható?

Igen. Ez a legalapvetőbb tulajdonsága. Hiszen evidencia, hogy minden szülőnek a gyermeke épségének borítékolása a legfontosabb. A bringázás szuper üdítő program, de csak akkor, ha nem kell azon idegeskedni, hogy minden rendben? A járgány stabilitása, strammsága és masszívsága többek között ezért sem lehet kérdéses. A gyerkőcök hihetetlenül gyorsan tanulnak, így aztán a lábbal hajtós bringa irányításának elsajátítása nem követel túl sok időt. Türelmet azért nyilvánvalóan igen. De amint a szem-kéz koordináció stabilizálódik, és ahogy fejlődik, egyre gördülékenyebbé válnak a pedálozások.

A megfelelő konstrukció kiválasztásánál érdemes néhány szempontot figyelembe venned. Az egyik, hogy az a modell tekinthető ideálisnak, ami könnyű szerkezetű. Ha a váz megemelhetetlenül nehéz, az úgy tűnhet, hogy praktikus, lévén feldönthetetlen. Na de akkor mi van a járdaszigetekkel, a repedésekkel? Ki fogja cipelni a monstrumot? És mozgatni fel-le? Mert egyes helyzetekben ez a fajta rásegítés elkerülhetetlen. Vagyis nem attól válik strammá a baba bicikli, hogy tetemes tömeggel rendelkezik. Sőt, a magnézium szerkezet úgy borítékol maximális ellenállóságot, hogy közben gyerekjáték mozgatni. Akár még a lurkód is könnyedén orvosolhatja az emelgetős fennakadásokat. Az ergonomikus kivitel, és a paraméterezhető részletek is elengedhetetlenek a hiánytalan kényelem garantálásához. Az határozottan nagy előny, ha az ülés magassága széles spektrumon állítható, mert így kifejezetten sokáig élvezhető a járgány biztosította életérzés.

A baba bicikli hány éves kortól ajánlható?

Nem az életkor a mérvadó, hanem egyrészt a fizikai adottságok (főleg magasság) és másrészt a szellemi fejlettség. Ezen szempontok alapján mérlegelheted a választ.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli Baba bike

Keresés