Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért kihagyhatatlan választás a futóbicikli gyerekeknek?

futóbicikli gyerekeknek az a járgány, ami nélkül lehet élni ugyan, de nem érdemes. Túlzásnak tűnhet ez a kijelentés, de ha már láttad a lurkódat igazán boldognak, akkor tudod, ez az érzés minden pénzt megér. Márpedig olyan gyerkőcöt még nem hordott hátán a Föld, aki előbb vagy utóbb ne élvezte volna a hajtás örömét. Olykor némi belerázódási idő szükséges a teljes önátadáshoz, de többnyire ez már az első másodpercben megtörténik.

A futóbicikli gyerekeknek biztonságos választás?

De még mennyire, hogy az! Persze kizárólag akkor, ha minőségi járgányra szavazol. Ez a kulcs. Kulcs a sikerhez és a megnyugtató biztonsághoz. Utóbbi csak úgy borítékolható, ha a járgány tulajdonságai efelé mutatnak. Ha ez adott, akkor már csak a kényelmi jellemzők azok, amik nem szenvedhetnek csorbát. Hiszen a gyermeked akkor érezheti jól magát maradéktalanul a bőrében, ha szívesen pattan a nyeregbe. Ehhez, viszont nélkülözhetetlenek a komfortot támogató tulajdonságok. Az ideális futóbicikli gyerekeknek kis tömeggel rendelkezik, azaz a mozgatása vagy felemelése, cipelése nem jelenthet kihívást. Még gyermekként sem. Ami mondjuk elnézve a nem egyszer kátyúktól sűrűn szabdalt útszakaszokat, óriási előny.

Az alumínium alkatrészek azon túl, hogy szintén a pehelysúlyú kiegészítők családjába tartoznak, nem ismernek tréfát strammság tekintetében sem. Így aztán a biztos alap borítékolható. Az extrán rögzített kormány a pofonegyszerű irányításért felel. Ez a jellemző nagymértékben felértékelődik a kezdeti, bizonytalanságokkal teli időszakban. A kényelem garantálásának két sarkalatos pontja ismert. A nyereg és a kormány kivitelének milyensége. Előbbi akkor optimális, ha gyorsan és eredményesen állítható. Utóbbira pedig jó, ha az ergonomikus kivitel jellemző. Persze, visszatérve a nyereghez, a komfortos, fenékbarát kialakítás is elengedhetetlen ahhoz, hogy a hajtás ne csak pillanatnyi örömként legyen jelen a lurkód életében.

A futóbicikli gyerekeknek észrevétlenül fejleszti a készségeket?

Igen, észrevétlenül abban az értelemben, hogy nem tudatosan. Ám nagyon is érzékelhető módon. Egyensúlyozás, koordináció, tájékozódás. Pipa.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futóbicikli gyerekeknek

Keresés