Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tanuló futóbicikli hajtásával kitágul a világ

A tanuló futóbicikli, kis képzavarral élve, igazi dobbantó, ahonnan elrugaszkodva az addigi korlátok eltűnnek, és a nagyvilág közelebbivé, felfedezhetőbbé válik. A járgány hajtásával a szabadság, na meg a sebesség utánozhatatlan érzései főszerephez jutnak, akárcsak a gyermeki arcot ragyogóbbá varázsló mosoly. A nevetés, a felhőtlen vidámság ilyen körülmények között garantálható. Szülőként pedig esélytelen forgatókönyv a mozgáshiány.

A tanuló futóbicikli nyomában megannyi felfedezés jár

Az egyensúlyérzék elsajátítása nem olyasvalami, ami tudatosan történik. Ha a járgány megfelelő kialakítású, akkor a folyamat szinte észrevétlenül megy végbe. A kezdeti bizonytalanságot felváltja a magabiztosság és a határtalanság érzése. A minőségi bringa kivitele pontosan ezt a stabilitást, na meg biztonságérzetet támogatja. A kormány extra rögzítettsége például nagymértékben hozzájárulhat a könnyed irányításhoz, „kézbentartáshoz”. A magnéziumváz pehelysúlyának köszönhetően a szerkezet akadálytalanul emelgethető, cipelhető. Ez szülőként aranyat érő információ, mert azért a gyerkőcök nem egyszer félúton fáradnak el. Nincs mit tenni, ilyen helyzetben nem marad más, mint a szülői teherbírás. Ráadásul az extra kihívásokat tartogató útszakaszokon kikerülhetetlen a bringa emelgetése. Amit, azonban a lurkók is képesek megoldani, ha a járgány kellően könnyen mozdítható.

Az alumínium alkatrészek csak tovább árnyalják az amúgy is pozitív képet. Ekkor pedig még nem is ejtettünk szót a komfortot segítő jellemzőkről. Pedig talán, túl a biztonságot borítékoló jellemvonásokon, ezek a leglényegesebbek. Ha gyermeked jól érzi magát a bőrében, na meg persze a nyeregben, akkor a tanuló futóbicikli tökéletes választás. Ehhez azonban a nyereg állíthatósága és a kormány ergonomikus kialakítása is elengedhetetlen. Akárcsak a szerkezet strammsága, ami többek között a vastag kerekeknek is köszönhető.

A tanuló futóbicikli hány éves kortól ajánlható?

1,5 évesen már élvezhetőek a járgány fent is említett előnyei, és egészen nagyjából 4 éves korig tarthat a varázslat, egyetlen bringával megélve a hajtás nyújtotta csodákat.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli tanuló futóbicikli

Keresés