Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

névre szóló futóbicikli

2021. 10. 06. 11:00:00

Bringából annyi akad, mint égen a csillag, de a névre szóló futóbicikli nem gyakori jelenség. Főleg, hogy a matrica bármilyen nevet megjeleníthet, úgyhogy a hajtány ténylegesen egyedivé, megismételhetetlenné, na meg abszolút menővé varázsolható.

2021. 10. 01. 11:00:00

A neves futóbicikli az a járgány, aminek a gyerkőcök többsége képtelen ellenállni. Kivételt csak azok a lurkók jelentenek, akik valamilyen oknál fogva nem szívesen pattannak nyeregbe. Minek köszönhető ez az óriási lelkesedés? Természetesen a nevesítésnek. Meg persze a bringának, aminek hála a nagyvilágba nyíló ajtó végre kitárulhat.

2021. 07. 15. 10:00:00

A neves futóbicikli az egyik legjobb ajándék, amivel meglepheted a gyerkőcödet. Még akkor is, ha csak pár éves. Az általunk készített bringákat a legkisebbek is biztonságosan használhatják. És persze a nagyobbacska lurkók is garantáltan örömüket lelik bennük. Az már csak hab a tortán, hogy a nevüket is meg tudjuk jeleníteni a járgányokon.

2021. 05. 24. 11:00:00

névre szóló futóbicikli párját ritkítja. Hiszen számtalan ilyen vagy olyan színű gurulhat az utcákon vagy parkolhat az óvoda udvarán. Na, de saját névvel rendelkezőből igazán nincsen óriási választék, tehát a neves bringa az egyediség netovábbja.

2021. 04. 01. 11:00:00

A neves futóbicikli nem tömegtermék. Nem olyasvalami, amiből ezrével látni az utcákon, mert minden lurkó nagyjából ugyanazon prototípust hajtja. Ez az a konstrukció, ami a szó legszorosabb értelmében egyedi. Különleges. Hiszen névvel ellátott, ami még sokkal menőbb, mint egy rendszámtábla. Legalábbis a gyerkőcök szerint mindenképpen.

2021. 02. 05. 11:00:00

A névre szóló futóbicikli az egyik legmenőbb járgány a világon. A gyerekek szerint legalábbis mindenképpen. Sőt, titkon még a szülők szíve is gyorsabban kezd verni, amikor megpillantják a nem mindennapi bringát. Mert a rendszám az csak egy dolog. Na de a saját névvel ellátott matricázás az már bizony egyedi és különleges.

2020. 12. 30. 12:00:00

A gyerekek megajándékozása nem mindig egyszerű feladat, hiszen nehéz olyasmit találni nekik, ami kellőképpen leköti a figyelmüket és esetleg hasznos is számukra. A névre szóló futóbicikli azonban egy remek alternatíva, ha egy olyan tárggyal szeretnéd meglepni, ami szórakozást nyújt a számukra, emellett pedig a képességeiket is fejleszti.

2020. 12. 09. 10:00:00

Sokszor nem egyszerű kitalálni, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a gyerkőcnek. A sokadik plüss vagy játékfigura minden bizonnyal örömöt okoz neki, és ideig-óráig le tudja kötni a figyelmét, de szülőként bizonyára már megfogalmazódott benned párszor a gondolat, hogy valami hasznosabbal kellene meglepni őt.

2020. 08. 10. 11:00:00

A névre szóló futóbicikli menő, egyedi, azaz kimondottan gyermekeknek való. Hiszen mi az, amit a lurkók szeretnek kihangsúlyozni? Hogy az, ami nekik van, az bizony egyéni és párját ritkítja. Nem véletlen, hogy a futóbringák legtöbbször élénk, figyelemfelkeltő színekben pompáznak. A gyerkőcök kifejezetten büszkék arra, hogy milyen járgányuk van. Szóval, ha most tervezed a vásárlást, akkor nem érdemes az egyediség maximumánál alább adnod.

2020. 04. 13. 12:00:00

A névre szóló futóbicikli igazi kuriózumnak számít a kínálatunkban, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy a szülők milyen nagy örömöt tudnak okozni vele a csemetéjüknek. Legyen szó névnapról, szülinapról, esetleg “csak úgy” spontán ajándékozásról, a névvel ellátott kétkerekűvel minden esetben telibe lehet találni a gyerkőcöknél.

Keresés