Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A névre szóló futóbicikli tökéletes meglepetés

A névre szóló futóbicikli igazi kuriózumnak számít a kínálatunkban, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy a szülők milyen nagy örömöt tudnak okozni vele a csemetéjüknek. Legyen szó névnapról, szülinapról, esetleg “csak úgy” spontán ajándékozásról, a névvel ellátott kétkerekűvel minden esetben telibe lehet találni a gyerkőcöknél.

A gyerekek szeretik tudatni a környezetükkel, hogy mi az övék

A névre szóló futóbicikli annak köszönheti a népszerűségét, hogy a gyerekek egyenesen üdvrivalgásban törnek ki, amikor a csodaszép Chipmunk futóbringájukon meglátják a saját nevüket. Ennek nyilván megvan a maga pszichológiai magyarázata, hogy a kicsik számára miért okoz olyan nagy örömöt a nevükkel fémjelzett kétkerekű. Az ok valószínűleg az, ami ránk, felnőttekre is jellemző: szeretjük tudni és tudatni, hogy mi a miénk. Ha mindenki tisztában van azzal, hogy egy szép és jó dolog a mi birtokunkban van, akkor az egyfajta büszkeség érzetet kelt bennünk.

Ez ugyanígy van a gyerekek esetében is, akik szeretnek eldicsekedni a saját tulajdonukkal. Szóval ezért van az, hogy a névre szóló bringa mondhatni dupla örömöt okoz a kicsiknek. Egy másik lehetséges magyarázat, hogy a csemetékben jobban tudatosul, hogy az ajándékuk az övék, ha látják rajta a nevüket. Mivel a járgányon díszelgő matrica erre egyértelműen utal, azért azonnal kiül az arcukra a boldogság és nem csak hosszú percekkel később.

Hogyan lehet névre szóló futóbiciklit rendelni?

A névre szóló futóbringa rendelés menete nálunk nagyon egyszerűen zajlik. Először ki kell választani a megfelelő Chipmunk futóbiciklit, majd pedig a matricák menüpont alatt rá kell kattintani az elképzelésnek megfelelő lehetőségre. Itt három opció közül lehet választani: a matricát lehet kérni az első villára, a hátsó villára, de lehetőség van arra is, hogy a gyerkőc neve az első, illetve hátsó villára is felkerüljön. A megjelenítendő nevet pedig rendelés előtt a megjegyzés rovatba kell beírni, majd pedig már csak a véglegesítés van hátra. Ha bármilyen kérdés merül fel, akkor a megadott elérhetőségeinken rendelkezésre állunk.

Keresés