Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerezz örömet a csemetédnek neves futóbiciklivel!

Sokszor nem egyszerű kitalálni, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a gyerkőcnek. A sokadik plüss vagy játékfigura minden bizonnyal örömöt okoz neki, és ideig-óráig le tudja kötni a figyelmét, de szülőként bizonyára már megfogalmazódott benned párszor a gondolat, hogy valami hasznosabbal kellene meglepni őt.

Valamivel, ami remek szórakozási lehetőséget kínál, de közben fejleszti is a képességeit. Amennyiben az a cél vezérel, hogy találj neki egy ilyen ajándékot, akkor van egy jó hírünk: a Chipmunk neves futóbicikli tökéletesen megfelel ezen elvárásoknak. Milyen az a neves futóbicikli ? Ezen a bringán megjelenik a lurkó neve. A betűk matricaként kerülnek rá a szerkezetre. A megjelenésnek többféle módja is lehetséges attól függően, hogy mik az elképzeléseid. A nevet megjelenítő matrica felkerülhet az első villára, a hátsó villára vagy akár a teljes kerékpárra. Csak rajtad múlik, hogy melyik megoldást választod. Ha már tudod, hol lenne a legalkalmasabb helye a matricának, akkor a megfelelő opciót a rendelés leadásakor tudod kiválasztani.

Mi ennek megfelelően készítjük el a neves futóbiciklit . Miért pont Chipmunk futóbicikli? A válasz egyszerű: mert szép, könnyű és biztonságos. Az előnyös tulajdonságait persze még hosszasan tudnánk sorolni, de ha röviden kellene megfogalmaznunk, akkor ezeket a jellemzőit említenénk elsődlegesen. A különleges dizájn a lekerekített formáknak köszönhető, ami egyben biztonsági szerepet is betölt. A bringák váza páratlan módon alumínium-magnézium ötvözetből áll, ami hihetetlenül könnyűvé teszi a szerkezetet. Ezt az is bizonyítja, hogy a kisebb gyerekek is lazán felkapják, megemelik, irányba fordítják. Az ülés és a kormány magassága is az egyedi igények szerint változtatható, így a 1,5 éves gyerekek is maximális biztonsággal használhatják. Legyen szó névnapról, szülinapról, húsvétról vagy más ünnepnapról, a neves futóbicikli minden esetben ideális választás lehet. Sőt, nem is feltétlenül kell okot találnod arra, hogy meglepd a csemetédet vele, elég, ha pusztán szeretetből veszed meg neki.

Keresés