Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lepd meg a csemetédet egy neves futóbiciklivel!

A neves futóbicikli az egyik legjobb ajándék, amivel meglepheted a gyerkőcödet. Még akkor is, ha csak pár éves. Az általunk készített bringákat a legkisebbek is biztonságosan használhatják. És persze a nagyobbacska lurkók is garantáltan örömüket lelik bennük. Az már csak hab a tortán, hogy a nevüket is meg tudjuk jeleníteni a járgányokon.

A neves futóbicikli mindig nyerő választás

Akárcsak mi felnőttek, a gyerekek is szeretik megjelölni a saját holmiikat. Ha motorra vagy gépkocsira gondolunk, mindegyik kap saját rendszámot, amivel hivatalosan is igazolni tudjuk, hogy a miénk. A neves matrica hasonló szerepet tölt be a futóbiciklin.

Gurulni bárhol, bármikor - ez aztán a játék!

A neves futóbicikli egy szuper játék, ami nem olyan, mint azok a trendi játékszerek, amik hirtelen divatba jönnek, aztán ugyanolyan gyorsan el is feledkezünk róluk. A speciális kialakításuknak köszönhetően több éven keresztül használhatók és a lurkók garantáltan nem unják meg a kétkeréken gurulást. A táj, illetve a terep folyamatosan változik, arról nem is beszélve, hogy a rendszeres használatnak köszönhetően az egyensúlyozás is egyre könnyebb, élvezetesebb lesz számukra.

A futóbicikli, mint fejlesztő eszköz

Pont emiatt a futóbicikli nem tekinthető kizárólag játéknak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a gyerekek, akik futóbringát használnak, később sokkal gyorsabban szoknak át a rendes, pedállal hajtható gyerek bringákra. Így hát két ok is van, amiért megéri neves futóbringát választani. Az egyik, hogy nagy örömöt okozol a csemetédnek, a másik pedig, hogy megkönnyíted a dolgát a későbbiekben. A neves futóbicikli névnapra és születésnapra is remek választás, de ha „csak úgy” meg szeretnéd lepni valamivel a csemetédet, akkor is jolly joker ajándék. A lurkók imádnak két keréken gurulni, hiszen érzik, hogy valami igazán különleges élményben részesülnek. Főleg úgy, hogy a felnőtteket gyakran látják biciklin ülve. Mennyire menő, hogy ők is felpattanhatnak a nyeregbe és megtapasztalhatják az egyensúlyozást!

Keresés