Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A névre szóló futóbicikli egyediségben verhetetlen

névre szóló futóbicikli párját ritkítja. Hiszen számtalan ilyen vagy olyan színű gurulhat az utcákon vagy parkolhat az óvoda udvarán. Na, de saját névvel rendelkezőből igazán nincsen óriási választék, tehát a neves bringa az egyediség netovábbja.

Az egyéniségeket vonzó névre szóló futóbicikli hajtásra teremtetett

A futóbringázás a kezdeti bizonytalankodások után egyet jelenthet a szabadsággal, a nevetéssel, a boldogsággal, a felhőtlen élmények szerzésével. Mint ilyen, éveken át jelen lévő és meghatározó eszköz nagyon nem mellékes, hogy túl a nevesítésen, milyen jellemvonásokat testesít meg. Mert bár a külső sokat nyom a latba, főleg gyermeki szemmel nézve, azért a biztonsággal, na meg a kényelemmel szorosan összefüggő jellemzők mindenkor elsőbbséget élveznek. A nyereg paraméterezhetősége a sokévi alkalmazás alapvető feltétele. Ha a nyereg magassága gond nélkül variálható, akkor a járgány akár 4 éves korig is befogható.

A kormány beállíthatósága szintén lényeges, akárcsak az extra rögzítettség megléte, ami a stabil irányítást hivatott támogatni, főleg a kezdetekben. Az ergonomikus, csúszásmentes kivitelnek hála a „kézben tartás” még az aprócska tenyereknek sem jelenthet kihívást. A magnézium technológia olyan könnyű vázszerkezetet eredményez, ami akár a gyerkőcök által is akadálytalanul megemelhető. Ez a problémamentes mozgatás egyik alappillére.

A névre szóló futóbicikli „szerződése” hány évre szól?

Nagyjából 1,5 éves kortól kezdve ellenállhatatlan ötlet a járgány hajtása, hogy aztán 4 esztendős életkor környékén átadhassa a helyét a hagyományos bringázásnak.

Keresés