Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A névre szóló futóbicikli szó szerint páratlan ajándék

A névre szóló futóbicikli menő, egyedi, azaz kimondottan gyermekeknek való. Hiszen mi az, amit a lurkók szeretnek kihangsúlyozni? Hogy az, ami nekik van, az bizony egyéni és párját ritkítja. Nem véletlen, hogy a futóbringák legtöbbször élénk, figyelemfelkeltő színekben pompáznak. A gyerkőcök kifejezetten büszkék arra, hogy milyen járgányuk van. Szóval, ha most tervezed a vásárlást, akkor nem érdemes az egyediség maximumánál alább adnod.

A könnyű vázszerkezet megkönnyítheti a kimozdulást

Akadnak olyan jellemzők, amik a névre szóló futóbicikli előnyére válnak. Túl a neves matricán, természetesen. A könnyű vázszerkezetnek köszönhetően a bringa egy-egy zökkenős, elakadós helyzetben egyszerűen megemelhető. Nem baj, ha ez a mozdulat a gyermeknek sem okoz problémát, mert az bizony roppantul fárasztóvá teheti a tekerést, ha minden úthibánál neked kell tovább lendíteni a gépet. Arra a szituációra is érdemes felkészülni, hogyha a lurkód kidől a sorból, és míg az odafelé utat jól bírja, visszafelé elfárad és nem akarja már hajtani a járgányát. Ekkor, ha könnyűszerkezetes modellre voksoltál, akkor a hónod alá kaphatod a bringát, ezzel elhárítva a problémát.

Az első vagy a hátsó villán virítson a név?

Ha az egyedi matricával ellátott modellre szavazol, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy melyik villát díszítse a lurkód neve. Ha képtelen vagy dönteni, akkor sincsen gond, mert akár mindkettőn is szerepelhet az “árulkodó bélyeg”. A gyerkőcök úgy tekintenek erre az ötletre, mintha saját rendszámtáblájuk lenne, ami mindenkinek hirdeti: ez bizony csak és kizárólag az ő szuper járgányuk.

A névre szóló futóbicikli az egyediség és az élmény-tekerés ajándékával lepheti meg a gyerkőcödet

A mai világra a tömeggyártás jellemző. Egyen termékek, egyforma kinézettel. Ebben a szürke egyhangúságban valódi kincs mindaz, ami egyedi és megismételhetetlen. Márpedig a névre szóló futóbicikli pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Az általa biztosított egyediségérzés garantálható, akárcsak az élménytekerés, ami a családi kimozdulásokat és a baráti találkozásokat megédesítheti, illetve mozgalmassá, aktívvá teheti.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli névre szóló futóbicikli

Keresés