Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A neves futóbicikli több mint egyedi

A neves futóbicikli nem tömegtermék. Nem olyasvalami, amiből ezrével látni az utcákon, mert minden lurkó nagyjából ugyanazon prototípust hajtja. Ez az a konstrukció, ami a szó legszorosabb értelmében egyedi. Különleges. Hiszen névvel ellátott, ami még sokkal menőbb, mint egy rendszámtábla. Legalábbis a gyerkőcök szerint mindenképpen.

A neves futóbicikli ezer közül is felismerhető

A névvel ellátott bringa igazi örömforrássá válhat. Nem elég, hogy a szerkezet segítségével kitárul a világ, és a távolság is összezsugorodik. Ami felteszi az i-re a pontot, hogy a járgány egy cseppet sem tucat. Még csak össze sem keverhető a szomszéd gyerekével vagy az oviban a többiek bringájával. Mert az egyediségéről bárki meggyőződhet. Rajta virít a lényeg. A név. Ami a létező legjobb megkülönböztetés. Szülőként azonban a külsőre vonatkozó pozitívumok nem elegendőek a teljes elégedettséghez. Persze nagyszerű hír, hogy ekkora boldogságot generál a „nevesítés”, de a családi öröm akkor hiánytalan, ha a biztonság is garantált. Márpedig a futóbiciklis száguldozások közepette ennél nincsen lényegesebb kritérium. A neves futóbicikli azonban nemcsak a megjelenésével lóg ki a sorból. A felépítése, a felszereltsége és kialakítása is a mindennapokra tervezett, nem mindennapi módon.

A stabilitás, a strammság a vázszerkezet masszívságának köszönhetően nem kérdéses. Ugyanakkor az ellenálló váz kis tömeggel rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyed ide-oda mozgatást. Ez, különösen kátyús útszakaszokon több mint előnyös tulajdonság. Ráadásul, ha a bringa mobilizálása nem ütközik akadályokba, akkor nem kell szülői feladattá válnia a megemelgetésnek, hiszen a lurkók is erőlködés nélkül megoldhatják a problémát. Az állítható nyereg a mindenkori kényelem egyik alapköve, akárcsak az ergonomikus kivitelű kormány, ami a gördülékeny irányításért is felel.

A neves futóbicikli üzenete: nevess!

Nincsen szívderítőbb látvány annál, mint amikor a gyerkőcök magukról és a külvilágról teljesen megfeledkezve, maximális beleéléssel pattannak bele a nyeregbe. Azért, hogy aztán meghódítsák minimum az egész világot: mosollyal az arcukon, biztonságban.

Keresés