Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Névre szóló futóbicikli, egy igazán különleges ajándék

A gyerekek megajándékozása nem mindig egyszerű feladat, hiszen nehéz olyasmit találni nekik, ami kellőképpen leköti a figyelmüket és esetleg hasznos is számukra. A névre szóló futóbicikli azonban egy remek alternatíva, ha egy olyan tárggyal szeretnéd meglepni, ami szórakozást nyújt a számukra, emellett pedig a képességeiket is fejleszti.

A futóbringa használatával már egészen kiskortól fogva átélhetik az egyensúlyozás élményét, közben pedig örömteli pillanatokban is részesülhetnek. Elvégre a Chipmunk futóbringák nemcsak használati eszközök, hanem játékok is egyben. A Chipmunk névre szóló futóbicikli nyerő választás A basic és a limitált kiadású változatok is különlegesek, de a névre szóló modellek igazi kuriózumnak számítanak és mindig telibe találnak. A különlegességük abból ered, hogy a járgányon megjelenik matrica formájában a csemete neve. A név megadására a rendelés leadásakor van lehetőség.

Az elhelyezésre többféle opció is rendelkezésre áll, a matrica megjelenhet a hátsó és az elülső villán is, de igény esetén a teljes kerékpárra is kérhető. Ez csak a fantáziádon múlik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekek is szívesen jelölik meg a saját tárgyaikat, ezzel jelezve másoknak, hogy az ő tulajdonuk. A saját nevükkel ellátott bringa, ami ráadásul igazán dizájnos, garantáltan nagy büszkeséggel tölti el őket. A névre szóló futóbicikli megrendeléséhez először válaszd ki a kiszemelt járgányt, majd tedd a kosaradba a megfelelő matricákat is, végül pedig add meg a lurkód nevét!

Keresés