Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

lábbal hajtható bicikli

2021. 12. 01. 10:00:00

lábbal hajtós bicikli az a járgány, aminek hála végre kitárulhat a nagyvilág ajtaja. A sebesség értelmet nyerhet, a távolság leküzdhetővé válhat. Gyermeki szemmel ezek akkora kincsek, amiknek az értéke felbecsülhetetlen.

2021. 11. 23. 10:00:00

lábbal hajtós bicikli az előrehaladás gördülékenységével, szabadságával ajándékozhatja meg a lurkókat. Akik, bár kétségtelen, hogy két lábon járva, szaladva, rohanva is képesek a tempózásra, na de mindez semmi a pedálozással elérhető sebességhez viszonyítva.

2021. 09. 15. 11:00:00

Vannak olyan vágyak, amik minden gyerkőc életében felbukkannak, és bizony a lábbal hajtható bicikli pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Jóformán nincs is olyan lurkó, aki ne szeretne nyeregbe pattanni, élvezve az irányítás és hajtás örömét. A félősebb gyermekeknek is általában elég néhány pozitív tapasztalat, hogy megváltozzon a véleményük. Szóval ez az a járgány, ami nem maradhat ki a felhőtlenül boldog gyermekkorból.

2021. 08. 23. 11:00:00

lábbal hajtós bicikli szabadsággal, élményekkel és a tekerés mással össze nem hasonlítható varázslatával ajándékozhatja meg a gyermekedet. Lehet, hogy az első pillanatban kicsit tart a vadonatúj járgánytól, de amint a saját bőrén tapasztalja meg az általa kínált, világot megváltó előnyöket, garantáltan megváltozik a véleménye.

2021. 04. 08. 11:00:00

A lábbal hajtós bicikli szabadsággal és milliónyi élménnyel ajándékozhatja meg a nyeregbe pattanó lurkókat. Valamint a szülőket is, akik örömmel, na meg kellő fittséggel loholhatnak a megtáltosodott gyermekeik után. Ez az az életszakasz, ahol az izgalmak, kalandok igazán közelivé válnak, és amikortól fogva a családi kimozdulások ténylegesen közös programmá alakulhatnak át.

2021. 03. 30. 11:00:00

A lábbal hajtható bicikli a világ teljesen új, ismeretlen arcát tárhatja fel a gyermekek előtt. A járás, majd szaladás élménye sem mindennapi a számukra. Viszont futóbringával olyan tempót diktálhatnak, ami bizony még a szülők becsületére is válhat. Anya-apa hirtelen kis ponttá zsugorodhat, és közben óriásivá nőhet a nagyvilág.

2021. 01. 29. 11:00:00

Sokat hallani arról, és persze tapasztalható is, hogy a lábbal hajtható bicikli kikövezi az ösvényt a kétkerekű kerékpározásig. Vagyis, amikor eljön az idő és előkerül a „nagy” kerékpár, akkor az átállás nem okoz nehézséget, és pár bizonytalan próbálkozás után indulhat is az egy egész életre szóló tekergőzés.

2020. 11. 09. 11:00:00

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a lábbal hajtható bicikli minden örökmozgó gézengúz álma. Abban az esetben tehát, ha a család szeme fényét kívánod meglepni valamivel, a futókerékpár garantáltan előre borítékolja a sikert.

Keresés