Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lábbal hajtható bicikli vásárlási tanácsok kezdőknek

Lábbal hajtható bicikli vásárlási tanácsok kezdőknek

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a lábbal hajtható bicikli minden örökmozgó gézengúz álma. Abban az esetben tehát, ha a család szeme fényét kívánod meglepni valamivel, a futókerékpár garantáltan előre borítékolja a sikert.

A tökéletes futóbringa nyomában

Jobb, ha felkészülsz lélekben a feladat komplexitására! Bizony, a megfelelő futóbringa kiválasztása nagy felelőséggel jár, és tekintve a számos kritériumot, amiknek az adott bicajnak meg kell felelnie, fokozott figyelmet igényel a Részedről.

Főszerepben a biztonság

Minden szülőnek a gyermeke épsége a legfontosabb. Sajnos azonban a biciklizés művészetének az elsajátítása általában nem megy zökkenőmentesen, így a kisebb-nagyobb balestek  elkerülhetetlenek. Amit azonban felelősségteljes felnőttként megtehetsz, az a lábbal hajtható bicikli műszaki jellemzőinek a szigorú górcső alá vétele.

A pehelysúlyú bajnok, a Chipmunk lábbal hajtható bicikli

Az első és talán a legfontosabb tényező a lábbal hajtható bicikli kiválasztásánál a kiszemelt modell súlya. A szakemberek egyetértenek abban, hogy csak és kizárólag azokat az egységeket érdemes komolyabb megfontolás alá vetni, amelyek kevesebbet nyomnak 3 kg-nál. Nos, a Chipmunk biciklik remekül megugrották ezt a lécet, ugyanis alig érik el a 2,6 kg-ot. Ez a csekély súly lehetővé teszi, hogy a gyerkőc maradéktalan szabadsággal élje át a játékkal töltött perceket.

A biztonságos anyaghasználat is nagy jelentőséggel bír

Sajnos manapság nem egy olyan esetet lehet hallani, amikor a gyártó kénytelen visszahívni a korábban piacra dobott termékeit, mert kiderült, hogy azok az egészségre veszélyes összetevőket, anyagokat tartalmaznak. A Chipmunk lábbal hajtható bicikli esetében ettől nem kell tartanod, ugyanis a szakembereink különösen figyelmet szenteltek arra, hogy a kezük alól kikerülő bringák mindegyik komponense, a markolattól kezdve az ülésen keresztül egészen a kerekek festéséig, biztonságos legyen a kicsik egészségének szempontjából. Válassz bátran a gyermekednek egy menő modellt, és meglátod, hogy egyikőtök sem fog csalódni!

Keresés