Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A lábbal hajtós bicikli életre szóló élményeket ígér

lábbal hajtós bicikli az előrehaladás gördülékenységével, szabadságával ajándékozhatja meg a lurkókat. Akik, bár kétségtelen, hogy két lábon járva, szaladva, rohanva is képesek a tempózásra, na de mindez semmi a pedálozással elérhető sebességhez viszonyítva.

A paraméterezhető lábbal hajtós bicikli kényelmet és biztonságot borítékol

Mi az a két jellemző, ami elengedhetetlen az örömteli hajtáshoz, a hajtány élvezetéhez? A hiánytalan komfort és a maradéktalan biztonság. Márpedig e kettő csak akkor érhető el, ha a kiszemelt járgány testre szabható tulajdonságokkal bír. Például nem mindegy, hogy a nyereg és a kormány egymáshoz viszonyított távolsága mekkora, de természetesen a magasságuk külön-külön is mérvadó. Ha a gyerkőcöknek pipiskedniük kell ahhoz, hogy elérjék a bringa elejét, az semmilyen szempontból sem praktikus. Ráadásul balesetveszélyes is.

A kormány akkor optimális, ha a markolata csúszásmentes, így még az izgalomtól megizzadt kezek is stabil fogást találhatnak rajta. Azért gyermeki szemmel sem mellékes a külső, tehát ezt sem hagyhatjuk ki a felsorolásból: a vidám, élénk színek garantáltan nyerőek.

Hány éves kortól jó ötlet a lábbal hajtós bicikli nyergébe pattanni?

Általában a futóbringa 2 éves kortól ajánlható, de érdemesebb inkább a magasságot alapul venni, mert így sokkalta reálisabb kép alkotható. Természetesen az is fontos kritérium, hogy a lurkók aktuálisan melyik fejlettségi állapotukat élik, mert azért ezen a területen akadhatnak jelentős különbségek. Mert ahogy nincs két egyforma gyermek a Földön, úgy a fejlődésük tempója, mélysége sem egységes.

Keresés