Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CHIPMUNK futóbicikli

2021. 10. 20. 11:00:00

A futóbicikli kedveltsége megkérdőjelezhetetlen. Világszerte gyermekek tízmilliói voksolnak rá, a szüleik legnagyobb örömére. De azért felnőttként érdemes felkötni a nadrágot és adott esetben felhúzni a nyúlcipőt, mert ha a lurkók nyeregbe pattannak, akkor borítékolható a sebességváltás, már ami a tempójukat illeti.

2020. 11. 16. 11:00:00

A kislányok, csakúgy, mint a fiúk, imádnak a szabadban játszani – és mi is lehetne jobb társ ehhez, mint a névre szóló futóbicikli? A rózsaszín árnyalattal a tervezők a lányoknak szerettek volna kedveskedni, tekintve a szóban forgó szín bájos kisugárzását.

2020. 10. 21. 11:00:00

A Chipmunk futóbicikli ezer közül is felismerhető. Persze ez nem meglepő, hiszen különleges formatervezés jellemzi. De ha azt gondolod, hogy ennyi, ez a legtöbb, amit a termék adhat, akkor még csak most jön a java. Mert bár a külső milyensége is lényeges, pláne ha a lurkódat kérdezed, de azért a praktikumnál nincsen érdemlegesebb.

2020. 07. 08. 10:00:00

A Chipmunk pillanatok alatt hipnotizál, annyira vonzó a megjelenése és praktikus a kialakítása. A könnyű magnézium vázszerkezet az egyik legfontosabb előny, ami külön figyelmet és elismerést érdemel. Mi ebben extra? Az, hogy bár evidenciának tűnik, hogy egy futóbringa ne legyen túlságosan nehéz, a valóságban ez mégsem mindig tapasztalható meg. Ez pedig csak egy jellemvonás, ami nagyban fokozhatja a jó közérzetedet.

2020. 07. 01. 12:00:00

A futóbicikli kicsit olyan, mint egy kulcs, ami nyitja a korlátlan lehetőségek világába vezető ajtót. A tekerés, a mozgás, a szabad levegőn töltött idő élményei összekapcsolódnak. A lurkó előtt pedig kitágulnak a határok. Csak bírd futólépésben követni az euforikus felfedező túrát.

2020. 05. 19. 12:00:00

A futóbicikli gyerekeknek nyerő választás. Ma már nem nehéz beszerezni egyet, hiszen sok értékesítő foglalkozik az ilyen-olyan futóbringák forgalmazással. Ugyanakkor fontos, hogy a szülők is lássák, két hasonlónak tűnő termék között is óriási különbségek lehetnek. Továbbá nem mindegy az sem, hogy az eladó csak eladja a futóbicikliket vagy a gyártási folyamatokban is aktívan szerepet vállal.

2020. 05. 05. 10:00:00

A baba bicikli sok örömöt és vidámságot hozhat a család életébe, de vásárlás előtt érdemes körültekintőnek lenni, hiszen a hasonlónak tűnő termékek között is nagy különbségek lehetnek. Mi mindig azt tartjuk szem előtt, hogy az általunk kínált futóbringák használata jó móka legyen, ami a csemetét arra sarkallja, hogy újra és újra felpattanjon a kétkerekűjére.

2020. 03. 09. 11:00:00

A futóbicikli méretek kapcsán talán benned is van egy kis bizonytalanság, ami teljesen érthető, hiszen az interneten rengeteg téves információ kering a témával kapcsolatban. A megfelelő méret kiválasztása pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a csemetéd biztonságosan tudja használni a járgányát. 

2020. 03. 03. 11:00:00

A tanulóbicikli egy speciális kialakítású járgány, ami azt a célt szolgálja, hogy a lurkók szívesen pattanjanak fel a pedál nélküli bringájukra, hogy aztán önfeledten játszanak, mókázzanak, és persze tanulják az egyensúlyozást.

2020. 01. 14. 12:00:00

Ha a megfelelő kialakítású futóbicikli nyomába eredsz, akkor hamar szembesülhetsz a valósággal: ezeregy, vagy még annál is több típus áll rendelkezésre. Melyiket válaszd? Mi egybehangzóan a Chipmunk bringákra esküszünk, és ha most velünk tartasz, akkor elmondjuk, hogy miért.

Keresés