Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mire érdemes figyelni a baba bicikli kiválasztáskor?

A baba bicikli sok örömöt és vidámságot hozhat a család életébe, de vásárlás előtt érdemes körültekintőnek lenni, hiszen a hasonlónak tűnő termékek között is nagy különbségek lehetnek. Mi mindig azt tartjuk szem előtt, hogy az általunk kínált futóbringák használata jó móka legyen, ami a csemetét arra sarkallja, hogy újra és újra felpattanjon a kétkerekűjére.

A nagy méretkérdés

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mekkora a futóbicikli. Az sem jó, ha túl kicsi, és az sem, ha túl nagy. Szerencsére a Chipmunk baba biciklik univerzális mérettel rendelkeznek, így ezek a kérdésen nem kell töprengeni. Hogyhogy csak egy méret van a járgányokból? Úgy véljük, hogy sokkal egyszerűbb, és nem utolsó sorban költséghatékonyabb megoldás egy olyan konstrukciójú bringát használni, amit nem kell évente leváltani egy nagyobbra. Az általunk kínált baba bringák ülése nagy mérettartományban állítható, ami azt jelenti, hogy már a 1,5 éves porontyok is bátran rá tudnak pattanni. A lábukat bármikor le tudják tenni, amikor szükségét érzik, és a legalacsonyabb ülésálláson is kényelmesen elérik a kormányt.

Minél könnyebb, annál jobb

Egy másik lényeges szempont, hogy mennyire súlyos a baba bicikli? Az esetek nagy részében a házban porosodnak a nehezebb változatok, egyszerűen azért, mert a kicsiknek gondot okoz fogni, irányítani ezeket a súlyuk miatt. Nehezen fordulnak velük, nem tudják átemelni a padkán és a hajtás sem annyira egyszerű a számukra. Ha egy-két alkalommal használják is ezeket, utána egy könnyedebb, kevésbé megterhelő elfoglaltság után néznek. A tervezésüknél, anyagkialakításuknál fogva, a Chipmunk futóbiciklik szinte pehelykönnyűek, ezért ideális választásnak bizonyulnak.

Mit ér a futóbicikli, ha nem biztonságos a hajtás?

Végül, de semmiképpen sem utolsó sorban a biztonságos használat is egy nagyon fontos tényező. A Chipmunk baba biciklik ebből a szempontból is élmezőnyben vannak, hiszen minden apró részletükben - a kerekek, az ülés, a váz, a kormány tekintetében is - biztonságos hajtásra lettek tervezve.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli CHIPMUNK futóbicikli

Keresés