Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tanulóbiciklin gyakorolni csupa öröm

A tanulóbicikli egy speciális kialakítású járgány, ami azt a célt szolgálja, hogy a lurkók szívesen pattanjanak fel a pedál nélküli bringájukra, hogy aztán önfeledten játszanak, mókázzanak, és persze tanulják az egyensúlyozást.

 

Ez azonban csak akkor valósul meg, ha a bringájuk már kinézetre is elnyeri a tetszésüket, és a kialakítás, valamint a kényelem tekintetében is megfelelőnek bizonyul számukra.

A tanuló bicikli árak nálunk a padlón járnak

Szülőként kétségkívül szem előtt kell tartanod azokat a szempontokat, amik nagymértékben meghatározzák, hogy a játszásra, tanulásra szolgáló gyerekbicikli minden téren szuper legyen a gyerkőc számára. Elvégre mit ér a bringa, ha ott porosodik a garázsban? Ugyanakkor attól a ténytől sem vonatkoztathatsz el, hogy a tökéletes tanulóbicikli beszerzése bizony kiadással jár, olykor nem is kevéssel.

Nálunk többféle színben is megtalálod azokat a futóbringákat, amik nagy segítséget nyújtanak a nagy gyerek biciklire való átszoktatásban. Amikor a csemeték még kicsik ahhoz, hogy a kétkerekű pedálos járgányokat használják, a lábbal hajtós változatok, amik nem csak szépek, hanem kényelmesek is, igazi mókát kínál a számukra. Ha pedig a biciklizés élményét pozitív érzésekhez kötik, akkor később is szívesen fognak majd tekerni.

Hány évesnek való a tanulóbicikli?

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, ugyanis ez a járgány típusától, kialakításától függ. Az általunk kínált Chipmunk futóbicikliket a speciális LowFrame kialakításnak köszönhetően a lurkók már 1,5 éves kortól bátran használhatják. A nyereg széles kiterjedésben állítható, így az egészen piciknek is biztonságos a bringa hajtása. A lábukkal tudják hajtani magukat, ők szabályozzák a sebességet, az irányt, és bármikor lefékezhetik magukat, ha úgy érzik, hogy túl gyors a haladás.

Szülőként nincs félnivalód, hiszen a csemetéd maximális biztonságban van, főleg, ha a futóbiciklis kiegészítők pl. bicikli lámpa, bicikli csengő is megvásárlásra kerül. Ez esetben ugyanis mindig szem előtt lesz a gyerkőcöd, és nem csak láthatod, hanem hallhatod is, merre jár éppen.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli tanulobicikli

Keresés