Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Chipmunk újraírja a futóbiciklizés élményét

A Chipmunk pillanatok alatt hipnotizál, annyira vonzó a megjelenése és praktikus a kialakítása. A könnyű magnézium vázszerkezet az egyik legfontosabb előny, ami külön figyelmet és elismerést érdemel. Mi ebben extra? Az, hogy bár evidenciának tűnik, hogy egy futóbringa ne legyen túlságosan nehéz, a valóságban ez mégsem mindig tapasztalható meg. Ez pedig csak egy jellemvonás, ami nagyban fokozhatja a jó közérzetedet.

A bringacipelés egy új edzési forma?

Szuper, ha a lurkód örömmel pattan a futóbicikli nyergébe. Ám nem ritka, hogy egy-két óra rohangálás után, bizony a séta vonzóbbá válik a felfedező kedvű gyerkőcödnek. Ez a helyzet egyetlen módon orvosolható, ha fogod magad és cipeled a járgányt. A régi, acélvázas variációk mozgatása egyáltalán nem volt kisujjból kirázható feladat, és ha azt gondolod, ez csak a múlt felemlegetése, akkor jó, ha tudod, manapság is kapni irtózatosan súlyos modelleket. Ez több szempontból is aggályos. Egyrészt Neked vadonatúj edzéstervet ír elő a fél kézzel szállítandó járgány rendszeres emelgetése. Másrészt a gyermeked komfortérzetét is csökkenti, ha képtelen egy járdaszigetnél vagy éppen lejtőnél megmozdítani a súlyos szerkezetet. A Chipmunk járgányok magnézium vázzal büszkélkednek, ami a légiesség netovábbja. Te is pillanatok alatt a hónod alá ránthatod a menő bringát, és gyerkőcödnek sem jelenthet akadályt az ide-oda mozgatás.

Bordázott, vastag kerekek, íves nyereg, kell ennél több a modern kinézethez?

A futóbicikli egy praktikus játékszer, de azért korántsem mellékes, hogy miként néz ki. Matricákkal ugyan feljavíthatod az összképet, de a legjobb, ha alapjáraton vonzza a tekinteteket. A Chipmunk biciklik a modern stílusjegyek bringát öltött megtestesítői. A vaskos, bordázott kerekek, az ívelt nyereg vagy éppen a kiszélesedő kormány a menőség egy-egy vitathatatlan jelképe. Mindennek tetejében, a látvány nem megy a hasznosság kárára. A hajtás ugyanis könnyű, akadálytalan, az irányítás is egyszerű, vagyis a tekerési élmény komplex és hiánytalan.

Rózsaszín, kék vagy piros Chipmunk futóbicikli a befutó?

A választható árnyalatok sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a lurkód olyan modellre pattanjon fel, ami a szívének, minden szempontból kedves. Neked pedig nincs is más dolgod, mint rohamléptekben követni a felszabadult gyerkőcödet vagy olykor a kezedben hordozni a legújabb szerzeményedet.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli chipmunk

Keresés