Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Futóbicikli gyerekeknek – mi a különbség az egyes típusok között?

A futóbicikli gyerekeknek nyerő választás. Ma már nem nehéz beszerezni egyet, hiszen sok értékesítő foglalkozik az ilyen-olyan futóbringák forgalmazással. Ugyanakkor fontos, hogy a szülők is lássák, két hasonlónak tűnő termék között is óriási különbségek lehetnek. Továbbá nem mindegy az sem, hogy az eladó csak eladja a futóbicikliket vagy a gyártási folyamatokban is aktívan szerepet vállal.

Méret - van, amikor nem számít

A legelső kérdés, ami felmerül a szülőkben a futóbicikli vásárláskor, hogy hány éves kortól ajánlott az adott modell használata? Ez elsősorban azért fontos, hogy tudják, vajon megfelelő-e a járgány mérete, a kisgyereknek leér-e a lába, illetve eléri-e a kormányt? Ezek az információk korántsem elhanyagolhatók, de mivel a Chipmunk futóbiciklik gyerekeknek univerzális mérettel rendelkeznek, ezért már egészen kicsi kortól bátran használhatják a lurkók ezeket.

Súly - akkor az igazi, ha pehelykönnyű

Természetesen az sem mindegy, hogy a kétkerekű mennyire nehéz. Többek között az általunk kínált futóbicikli gyerekeknek azért ideális választás, mert rendkívül könnyű. Ennek köszönhetően nem okoz gondot nekik megtartaniuk az egyensúlyukat használat közben.

Játék - ha móka, akkor csakis Chipmunk

A Chipmunk futóbicikliknek már a látványa is örömet okoz, hát még a használata! Tervezéskor a dizájn is nagy hangsúlyt kapott, hiszen a gyerekek is szívesebben töltik az idejüket azokkal a játékaikkal, amik kinézetben is elnyerik a tetszésüket. A bringázás élménye csak akkor lesz teljes, ha a kétkerekűnek szép színe, különleges formája van.

Keresés