Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ezt érdemes tudnod a futóbicikli méretekről

A futóbicikli méretek kapcsán talán benned is van egy kis bizonytalanság, ami teljesen érthető, hiszen az interneten rengeteg téves információ kering a témával kapcsolatban. A megfelelő méret kiválasztása pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a csemetéd biztonságosan tudja használni a járgányát. 

Korántsem mindegy, hogy miközben lelkesen hajtja a kétkerekűt, az ülés milyen magasan van, le tudja-e tenni a lábát, a kormány fogása kényelmes-e számára, és úgy egyáltalán biztonságban érzi-e magát.

Hány éves kortól használható?

Van egy nagyon jó hírünk számodra: a futóbicikli méretekkel nem kell törődnöd, ha az általunk kínált Chipmunk változtatok megvásárlása mellett teszed le a voksodat. Hogy miért is mondjuk ezt neked? Egyszerűen azért, mert nincs méretezés. A bringát 1,5 éves kortól maximális biztonságban tudja használni a csemetéd, egészen addig, míg betölti a 4 éves kort. Ez idő alatt kedvére használhatja, nyűheti a szeretett járgányát, hogy örömét lelje a lábbal történő hajtásban.

Ez hogy lehetséges? Úgy, hogy a Chipmunk futóbicikliket forradalmian új technológiával készítjük. A kormány a picik számára is könnyen elérhető, az ülés pedig néhány egyszerű mozdulattal állítható, a beállítás pedig nagy terjedelemben történhet. Ez azt jelenti, hogy a futóbringa kialakítása a gyerkőc egyéni testadottságai - pl. belső lábhossz mérete -, életkora, illetve egyéni igényei szerint változtatható. A megfelelő modell kiválasztása tehát anélkül történhet, hogy a futóbicikli méreteket figyelembe kellene venned.

Névre szóló futóbiciklit is választhatsz

Ha most azt gondolod, hogy “ez nagyon jó" akkor mi mondunk neked még jobbat: az általad kiválasztott futóbiciklit névre szóló matricával is kérheted. Mit takar ez pontosan? Azt, hogy ha szeretnéd, akkor mi a bringa első villájára, vagy a hátsó villájára, vagy ide is, oda is felhelyezzük a lurkód nevét, becenevét megjelenítő feliratot. Ennek köszönhetően sokkal személyesebb ajándék lehet belőle, a gyerkőcödnek pedig nagyobb büszkeség lesz a használata, hiszen ott virít rajta, hogy ez a szuper játék csak az övé. 

Keresés