Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsaszín futóbicikli, avagy minden kislány álma

Rózsaszín futóbicikli, avagy minden kislány álma

A kislányok, csakúgy, mint a fiúk, imádnak a szabadban játszani – és mi is lehetne jobb társ ehhez, mint a névre szóló futóbicikli? A rózsaszín árnyalattal a tervezők a lányoknak szerettek volna kedveskedni, tekintve a szóban forgó szín bájos kisugárzását.

A dizájn csak egy a sok előny közül

Elhamarkodott volna azt gondolnod, hogy a szóban forgó futóbicikli csupán a szemet gyönyörködtető esztétikai jegyek miatt népszerű. A Chipmunk termékei ugyanis egytől-egyig magas színvonalat képviselnek, mind a kivitelezésükben, mind az anyaghasználatuk tekintetében.

Mit kapsz, ha bizalmat szavazol a Chipmunk futóbiciklinek?

Nos, elsősorban prémium minőséget, méghozzá a tanulóbringa minden egyes alkatrészének a vonatkozásában. A gyártók különös figyelmet szenteltek a futóbicikli biztonsági tényezőire is. Így a markolat csúszásgátló anyagból lett kialakítva, a vázat lekerekítették, a veszélyesebb, kiálló komponensek pedig, szivacsos borítást kaptak. A piacvezető brand természetesen a termékek gyártása során használt anyagok, festékek minőségét is szem előtt tartja.

Pehelysúly a könnyű felhasználásért

A futóbiciklik világában az számít értékes modellnek, aminek a súlya nem több, mint 3 kilogramm. Az említett márka még e tekintetében is jócskán felülmúlja a hagyományos társait, hiszen alig nyom 2,6 kg-ot. Ennek a pehelysúlynak köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a lelkes kis felhasználó minden gond nélkül képes lesz irányítani a bringát, legyen szó az olyan nagyobb akadályok leküzdéséről is, mint a padkák vagy az emelkedők.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli futóbicikli

Keresés