Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli eltörli a fizikai korlátok egy részét

A futóbicikli kicsit olyan, mint egy kulcs, ami nyitja a korlátlan lehetőségek világába vezető ajtót. A tekerés, a mozgás, a szabad levegőn töltött idő élményei összekapcsolódnak. A lurkó előtt pedig kitágulnak a határok. Csak bírd futólépésben követni az euforikus felfedező túrát.

Hogyan szerettetheted meg a gyermekeddel a mozgást?

Alapvetően nem könnyű feladat megmutatni a lurkódnak azt, hogy milyen öröm, boldogság rejtőzik a mozgásban. Ha szeret kint lenni a szabadban, és szívesen veti bele magát a homokozóba vagy éppen a fogócskába, akkor könnyű dolgod van. Ő ugyanis már pontosan érzi, hogy a szabadság és határtalanság a testmozgással, az aktív kinti léttel élhető meg. Viszont, ha jobbára a kütyükhöz vonzódik, ha folyamatosan a mobilod vagy a táblagéped után ácsingózik, akkor ideje változtatnod! Az elektronikai eszközök használata napjainkban kikerülhetetlen. Ám az nem mindegy, hogy mikor, mennyit és miért kerülnek kézbe. Sőt, az sem, hogy kinek a kezébe. A játékok kiváló figyelem elterelők, emelik az ingerküszöböt és kizárják a külvilágot. Nem strapás, nem jár erőlködéssel. Ezzel szemben a testmozgás aktivitást és energiát igényel.

A példa Te magad légy!

Nem arra buzdítunk természetesen, hogy próbáld magad belehajtogatni a futóbicikli nyergébe. Bár valószínűleg roppantul mulatságos látványt nyújtanál. De mondjuk egy menő járgány beszerzésével simán felkeltheted a gyerkőcöd figyelmét és érdeklődését. A közös sétálás, a túrázás, az izgalmas környezetben való csatangolás ráhangolhatja a lurkódat arra, hogy nem is olyan rossz a négy falon kívül lenni, rohanni, a tüdőt feszülésig tele szívni levegővel. Ha pedig, már látod a hajlandóságot gyermekedben arra, hogy több időt töltsön szabadtéren, akkor jöhetnek az eszközök!

A futóbicikli segítségével a távolságok megszűnnek

A csengővel, matricákkal felszerelt járgánynak lehetetlen ellenállni. A gyermeked a nyeregbe pattanva azonnal átveheti az irányítást és belekezdhet a barangolásba. Miközben az egyensúly érzéke jelentős mértékben fejlődik, ahogy a szem-kéz koordináció is javul - többek között. A futóbicikli vásárlás azonban nemcsak azért nagyszerű beruházás, mert fejleszti lurkódat, hanem azért is, mert izgatottsággal és arcot kipirosító örömmel ajándékozza meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: CHIPMUNK futóbicikli futóbicikli

Keresés