Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

bababicikli

bababicikli

2021. 11. 16. 11:00:00

A futókerékpár betoppanása vagy inkább begurulása igazi korszakváltozást hoz magával. A gyerekek hirtelen minden tekintetben nyeregben érzik magukat, de persze még bőven akad, amit tanulniuk. Készségek-képességek szintjén villámgyorsan fejlődnek, természetesen észrevétlenül, miközben a tájékozódásuk, kommunikációjuk is finomodik. Arról nem is beszélve, hogy az egykor olyan nehezen leküzdött kilométerek akadályokból felfedezésre váró kihívásokká nemesülnek.

2021. 11. 02. 12:00:00

A tanulóbicikli izgalmas, mozgékony, kalandokkal teli korszakot hoz magával. Olyan periódust, amikor a távolság új értelmezést nyer. Ami eddig, sétálva vagy szaladva megközelíthetetlennek tűnt, az tekerve pillanatok alatt elérhetővé lép elő. Így hamarjában átalakul minden, fokozva ezzel a kíváncsiságot és a nyitottságot.

2021. 08. 16. 10:00:00

Ha a futókerékpár behasít az életetekbe, akkor a legjobb, ha felhúzod a nyúlcipőt. Vagy Te is bringára pattansz. Mert a gyerkőcöd garantáltan hamar ráérez a szabadság zsongító ízére, na meg persze a sebesség mámorára. Ezek után pedig, ember legyen a talpán, aki csak úgy könnyedén megállásra kényszeríti.

2021. 07. 28. 11:00:00

futókerékpár pozitívumait nehezen lehet megkérdőjelezni. Nem is olyan régen, ha szülőként meg szerettük volna tanítani a csemeténket biciklizni, akkor háromkerekű triciklit vettünk vagy a rendes gyerek biciklire seprűnyelet szereltünk fel. Ma már azonban van egy sokkal modernebb, biztonságosabb és kreatívabb megoldás is. Ez pedig nem más, mint a lábbal hajtós futóbringa.

2021. 07. 08. 09:00:00

A baba bicikli a lehető legjobb választás a csemetéknek. Tekinthetünk rá egyszerű játékként is, amit a lurkók bármikor, bárhol előszeretettel vesznek elő. Illetve tekinthetünk rá fejlesztő eszközként is, amivel a picik már pár éves kortól belekóstolnak az egyensúlyozás tudományába.

2021. 07. 01. 11:00:00

A futóbicikli igazi csoda eszköz. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a kicsik miután felpattannak rá és gyakorolnak, nagyjából 1-2 óra alatt megtanulják a használatát. Ezt követően pedig már csak az a kérdés, hogy a szülők meddig bírják szusszal? A csemeték ugyanis órák hosszat sem restek lelkesen futóbiciklizni és próbálgatni milyen terepen, hogyan tud gurulni a szeretett bringájuk.

2021. 04. 15. 11:00:00

A bababicikli egy igazi csodakellék. Hiszen a segítségével annyi élmény válik karnyújtásnyi távolságban elérhetővé, amiről tán a gyermekek nem is álmodtak. Aztán kiderül, hogy a régen leküzdhetetlennek hitt távok pikkpakk lehagyhatóak, és innentől kezdve indulhat a móka. Kezdődhet a családi szórakozás!

2021. 03. 10. 11:00:00

A baba bicikli biztonságos, kényelmes, nem utolsó sorban szemrevaló járgány, amire akár hídként is tekinthetsz. Hídként, ami két korszakot köt össze a futóbiciklizés periódusát a kétkerekű bringázás élethosszig tartó korszakával. Mint ilyen, komoly jelentőséggel bíró jármű számtalan élménnyel, kalanddal és izgalommal ajándékozhatja meg nemcsak a csemetédet, hanem az egész családot.

2021. 01. 15. 11:00:00

A bababicikli olyan, mint egy stabil híd. Összekötőként szolgál a járás és a bringázás között. Bizony ez az út göröngyössé is válhat, ha a gyermeket negatív emlékek, élmények tartják fogva. Viszont ha a megélt pillanatok pozitívak, és a használt eszköz megbízható, akkor egyenes ösvény vezet a biciklizéshez.

Keresés