Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futókerékpár vitathatatlan előnyei

futókerékpár pozitívumait nehezen lehet megkérdőjelezni. Nem is olyan régen, ha szülőként meg szerettük volna tanítani a csemeténket biciklizni, akkor háromkerekű triciklit vettünk vagy a rendes gyerek biciklire seprűnyelet szereltünk fel. Ma már azonban van egy sokkal modernebb, biztonságosabb és kreatívabb megoldás is. Ez pedig nem más, mint a lábbal hajtós futóbringa.

Miért jó választás a futókerékpár?

A futókerékpár egy zseniális fejlesztő eszköz, ami játék is egyben. A zsenialitása épp ebben a kettősségben rejlik. Csak meg kell nézni a futóbringázó gyerekeket. Önfeledten gurulnak, nevetnek és élvezik az örömteli pillanatokat. Ha pedig a kicsik boldogok, akkor a szülők is azok. A futóbicikli játéknak is kitűnő választás, hiszen egyedül és társakkal is tudnak gurulni a csemeték, miközben szabad levegőn vannak. Ugyanakkor fejlesztő eszközként is remekül funkcionálnak, hiszen egyensúlyozásra késztetik a kicsiket. Mindezt teljes biztonságban, hiszen bármikor le tudják tenni a lábukat a földre, hogy lassítsanak vagy megálljanak.

Bízunk benne, hogy ezek után már Te is látod, érzed, hogy a futókerékpár valóban kincset ér. Egyrészt azért, mert egy olyan játék, ami rengeteg örömteli pillanatot okoz a csemetédnek. Másrészt pedig azért, mert egy modern fejlesztő eszköz, aminek köszönhetően a lurkód könnyedén át tud majd szokni a hagyományos gyerek biciklire. A kínálatunkban többféle színben is megtalálod, így a kislányodnak és a kisfiadnak is találhatsz olyat, ami teljes mértékben passzol hozzá.

Tartalomhoz tartozó címkék: bababicikli futókerékpár

Keresés