Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tündéri futóbicikli a legkisebbnek

A futóbicikli igazi csoda eszköz. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a kicsik miután felpattannak rá és gyakorolnak, nagyjából 1-2 óra alatt megtanulják a használatát. Ezt követően pedig már csak az a kérdés, hogy a szülők meddig bírják szusszal? A csemeték ugyanis órák hosszat sem restek lelkesen futóbiciklizni és próbálgatni milyen terepen, hogyan tud gurulni a szeretett bringájuk.

Le a pótkerékkel és a seprűnyéllel!

Jó pár évvel ezelőtt ez volt a bevett szokás. A mama és a papa seprőnyelet erősített a hagyományos gyerek biciklire és ezzel a „szerkezettel” tanította meg a lurkóknak, hogyan is kell biciklizni. Később, amikor ez a módszer már elavult lett, jött a pótkerékkel ellátott, háromkerekű bicikli. Ezeket triciklinek hívjuk. Igaz, ami igaz, ez egy fokkal jobb és nem utolsó sorban biztonságosabb megoldás volt, de korántsem tökéletes. A háromkerekű bicikli védelmet ad a kicsiknek ez tény, hiszen nem 2, hanem 3 keréken gurulnak. Ugyanakkor pont emiatt, ezeken a járgányokon nem tudják elsajátítani az egyensúlyozást.

Az egyensúlyozás kis bajnokai a futóbiciklin születnek

A futóbicikli és a tricikli között az a különbség, hogy a futóbringa két keréken gurul és a kicsik - pedál híján - nem tekerik, hanem lábbal hajtják a járgányukat. Ez lehetőséget ad nekik arra, hogy amikor a lábuk nem éri a talajt, akkor megérezzék, milyen is az, amikor egyensúlyozniuk kell guruláskor. Persze felmerül a kérdés, hogy ez mennyire biztonságos számukra? Nos, a válasz: teljes mértékben. Az általunk készített bringák úgy kerültek kifejlesztésre, hogy maximálisan kiszolgálják a kicsik igényeit. Ebbe többek között beletartozik az is, hogy nagyon egyszerűen és biztonságosan tudják használni. A rózsaszín futóbicikli a kislányok kedvence. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen ez a szín valóban telitalálat számukra. Akárcsak a felnőtt hölgyeknek, a kis tündéreknek is fontos, hogy a bringájuk passzoljon a ruhájukhoz. Még szerencse, hogy a legszebb rózsaszínű árnyalatban is készítettünk belőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: bababicikli futóbicikli

Keresés