Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

neves futóbicikli

2021. 10. 06. 11:00:00

Bringából annyi akad, mint égen a csillag, de a névre szóló futóbicikli nem gyakori jelenség. Főleg, hogy a matrica bármilyen nevet megjeleníthet, úgyhogy a hajtány ténylegesen egyedivé, megismételhetetlenné, na meg abszolút menővé varázsolható.

2021. 10. 01. 11:00:00

A neves futóbicikli az a járgány, aminek a gyerkőcök többsége képtelen ellenállni. Kivételt csak azok a lurkók jelentenek, akik valamilyen oknál fogva nem szívesen pattannak nyeregbe. Minek köszönhető ez az óriási lelkesedés? Természetesen a nevesítésnek. Meg persze a bringának, aminek hála a nagyvilágba nyíló ajtó végre kitárulhat.

2021. 07. 15. 10:00:00

A neves futóbicikli az egyik legjobb ajándék, amivel meglepheted a gyerkőcödet. Még akkor is, ha csak pár éves. Az általunk készített bringákat a legkisebbek is biztonságosan használhatják. És persze a nagyobbacska lurkók is garantáltan örömüket lelik bennük. Az már csak hab a tortán, hogy a nevüket is meg tudjuk jeleníteni a járgányokon.

2021. 06. 15. 10:00:00

futóbicikli névvel nem mindennapi járgány. Sőt, nem elég, hogy nem hétköznapi, de még csak nem is tömegcikk. Nincs belőle ezer másik. Az utcán a szomszéd gyerek vagy az ovis társ nem hajtja a külsőre ugyanolyan járgányt. Mert a név egyedivé, különlegessé teszi. Bizony nincs gyerek, aki ezt nem szeretné.

2021. 05. 24. 11:00:00

névre szóló futóbicikli párját ritkítja. Hiszen számtalan ilyen vagy olyan színű gurulhat az utcákon vagy parkolhat az óvoda udvarán. Na, de saját névvel rendelkezőből igazán nincsen óriási választék, tehát a neves bringa az egyediség netovábbja.

2021. 04. 01. 11:00:00

A neves futóbicikli nem tömegtermék. Nem olyasvalami, amiből ezrével látni az utcákon, mert minden lurkó nagyjából ugyanazon prototípust hajtja. Ez az a konstrukció, ami a szó legszorosabb értelmében egyedi. Különleges. Hiszen névvel ellátott, ami még sokkal menőbb, mint egy rendszámtábla. Legalábbis a gyerkőcök szerint mindenképpen.

2021. 03. 17. 11:00:00

A neves futóbicikli népszerűsége folyamatosan nő. Ami persze nem meglepő. Hiszen melyik lurkó ne vágyna egy olyan járgányra, ami úgy az övé, hogy azt mindenki látja? Mert szép és jó, ha van saját bringa a házban. De mi van akkor, ha mindezt egy matrica is bizonyítja, sőt, hirdeti? Nos, a fülig érő mosolygás garantálható. Meg persze a büszkeség is, lévén nem mindenkinek van névre szabott biciklije. Ez a kegy még a felnőtteknek sem adatik meg.

2021. 02. 05. 11:00:00

A névre szóló futóbicikli az egyik legmenőbb járgány a világon. A gyerekek szerint legalábbis mindenképpen. Sőt, titkon még a szülők szíve is gyorsabban kezd verni, amikor megpillantják a nem mindennapi bringát. Mert a rendszám az csak egy dolog. Na de a saját névvel ellátott matricázás az már bizony egyedi és különleges.

2020. 12. 30. 12:00:00

A gyerekek megajándékozása nem mindig egyszerű feladat, hiszen nehéz olyasmit találni nekik, ami kellőképpen leköti a figyelmüket és esetleg hasznos is számukra. A névre szóló futóbicikli azonban egy remek alternatíva, ha egy olyan tárggyal szeretnéd meglepni, ami szórakozást nyújt a számukra, emellett pedig a képességeiket is fejleszti.

2020. 12. 09. 10:00:00

Sokszor nem egyszerű kitalálni, hogy mi lenne a legmegfelelőbb ajándék a gyerkőcnek. A sokadik plüss vagy játékfigura minden bizonnyal örömöt okoz neki, és ideig-óráig le tudja kötni a figyelmét, de szülőként bizonyára már megfogalmazódott benned párszor a gondolat, hogy valami hasznosabbal kellene meglepni őt.

Keresés