Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli névvel a menőséggel rímel

futóbicikli névvel nem mindennapi járgány. Sőt, nem elég, hogy nem hétköznapi, de még csak nem is tömegcikk. Nincs belőle ezer másik. Az utcán a szomszéd gyerek vagy az ovis társ nem hajtja a külsőre ugyanolyan járgányt. Mert a név egyedivé, különlegessé teszi. Bizony nincs gyerek, aki ezt nem szeretné.

A futóbicikli névvel olyan, mint az autó rendszámtáblával

Lehet, hogy egy adott márkájú kocsiból több száz vagy ezer kanyarog nap mint nap a város utcáin. De a rendszámtábla megkülönbözteti a típusukban azonosokat egymástól. Az egyedi táblákról nem is szólva, amik még felismerhetőbbé varázsolják a járgányokat. Pontosan ugyanennyire az egyediséget képviseli a névvel rendelkező tanulóbringa. A gyerkőcök igénylik ezt a megkülönböztetést, hogy azt mondhassák: ez az enyém. De tulajdonképpen szólniuk sem kell, mert aki csak olvasni képes, láthatja a megmásíthatatlan tényt. Ez pedig olyan örömforrássá válhat, amire szülőként ritkán gondol az ember. Nem tűnik annyira extrának ez az egész, de a boldog tulajdonosok arcán felragyogó mosoly másról árulkodik.

Nem irigységről vagy kisajátításról beszélünk ilyenkor. Inkább büszkeségről, és arról, hogy a tulajdon tényét mindenki ismeri, sőt, társítja. Valakihez. Példának okáért a gyermekedhez. Aki ettől még boldogan kölcsönadhatja bárkinek a bringát, ha úgy akarja. De azért az oviban meg a környéken egyértelmű, hogy kié az a menő bicikli. Merthogy a futóbicikli névvel ellátva nagyon is menő, a gyermekek szemében mindenképpen. De nem érdemes tagadni, hogy felnőttként is jó ránézni a stramm, stabil, dizájnos szerkezetre. A matricázás mindennek tetejében ellenálló, úgyhogy sem az első, sem a századik eső nem tehet benne kárt. A név látható és olvasható maradhat esőzés ide, reggeli pára oda.

A futóbicikli névvel felépítettségében is verhetetlen?

Igen. Tény, hogy túl a nevesítésen, az igazán lényeges kérdés, hogy milyen tulajdonságokat testesít meg a járgány. A megbízhatóság a prémium minőségű alkatrészeknek köszönhetően garantált. Ez pedig biztonsággal, komforttal és persze élményekkel ajándékozhatja meg a büszkén feszítő gyerkőcödet.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli névvel neves futóbicikli

Keresés