Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

futókerékpár

2021. 11. 16. 11:00:00

A futókerékpár betoppanása vagy inkább begurulása igazi korszakváltozást hoz magával. A gyerekek hirtelen minden tekintetben nyeregben érzik magukat, de persze még bőven akad, amit tanulniuk. Készségek-képességek szintjén villámgyorsan fejlődnek, természetesen észrevétlenül, miközben a tájékozódásuk, kommunikációjuk is finomodik. Arról nem is beszélve, hogy az egykor olyan nehezen leküzdött kilométerek akadályokból felfedezésre váró kihívásokká nemesülnek.

2021. 09. 22. 11:00:00

A futókerékpár olyan járgány, amiért élnek-halnak a gyerekek. Nem véletlenül. Általa kitágul a világ, ami bejárhatóvá és felfedezhetővé válik. Ráadásul a család végre együtt indulhat neki a kalandozásnak. Na, de mi az ára mindennek?

2021. 08. 16. 10:00:00

Ha a futókerékpár behasít az életetekbe, akkor a legjobb, ha felhúzod a nyúlcipőt. Vagy Te is bringára pattansz. Mert a gyerkőcöd garantáltan hamar ráérez a szabadság zsongító ízére, na meg persze a sebesség mámorára. Ezek után pedig, ember legyen a talpán, aki csak úgy könnyedén megállásra kényszeríti.

2021. 08. 09. 13:00:00

futóbicikli névvel az a konstrukció, aminek az esetében az egyediség tényleg, túlzás nélkül szó szerint értendő. Hiszen mi lehetne annál személyre szabottabb, mint ami nevesített? Kicsit olyan ez, mint az autókon ékeskedő rendszámtábla. De még annál is egyértelműbb és menőbb. Nem véletlenül rajonganak érte a lurkók.

2021. 07. 28. 11:00:00

futókerékpár pozitívumait nehezen lehet megkérdőjelezni. Nem is olyan régen, ha szülőként meg szerettük volna tanítani a csemeténket biciklizni, akkor háromkerekű triciklit vettünk vagy a rendes gyerek biciklire seprűnyelet szereltünk fel. Ma már azonban van egy sokkal modernebb, biztonságosabb és kreatívabb megoldás is. Ez pedig nem más, mint a lábbal hajtós futóbringa.

2021. 06. 29. 12:00:00

A futókerékpár felejthetetlen élményekkel ajándékozhat meg: titeket. Igen, nemcsak a nyeregben, mint trónuson büszkén ücsörgő lurkódat, hanem Téged és az egész családot. Mindenki kiveheti a részét a mókából, a kirándulásból és a boldog pillanatokból. Senkinek sem kell otthon maradnia, és ha idáig a gyaloglás jelentette a közös kimozdulási formát, akkor következhet a sebességváltás!

2021. 02. 24. 12:00:00

A futókerékpár a gyermekkor egyik legtöbb kalandot ígérő járgánya. Amikor a távolság megszűnik létezni, és a sebesség tapasztalhatóvá válik, az utánozhatatlan élmény. A gyerekek arcán kirajzolódó öröm, boldogság a szülők vonásait is pillanatok alatt megfiatalítja. Ahhoz pedig, hogy a ráncok később se térjenek vissza, elengedhetetlen egy megbízható bringa.

2021. 02. 10. 11:00:00

A lábbal hajtós bicikli a jövőbeli kétkerekű bringázás feltételeit teremti meg. Az élmény, ami a sebesség megtapasztalásával kéz a kézben jár, felülmúlhatatlan. Ráadásul a gyerkőcök a nyeregbe pattanva rengeteget tanulhatnak önmagukról, a világról. A közlekedés során készség, képesség szinten fejlődhetnek, és itt nem csupán az egyensúlyérzék finomodására gondolunk. A tájékozódás, a kommunikáció, sőt, még az érzelmek kifejezése is mélyülhet, árnyaltabbá válhat pusztán azáltal, hogy kitágul a tér és eltűnnek a fizikai határok. Vagy legalábbis távolabbra kerülnek.

2020. 11. 02. 11:00:00

Ha a család szeme fénye már abban a korban van, amikor a gyerkőcöket megállíthatatlan érdeklődés tölti el a világ megismerése iránt, az első futókerékpár megvétele is előbb-utóbb terítékre kerül. A jó választáson pedig, több múlik, mint gondolnád.

Keresés