Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futókerékpár segít az alapok elsajátításában

A futókerékpár segít az alapok elsajátításában

Ha a család szeme fénye már abban a korban van, amikor a gyerkőcöket megállíthatatlan érdeklődés tölti el a világ megismerése iránt, az első futókerékpár megvétele is előbb-utóbb terítékre kerül. A jó választáson pedig, több múlik, mint gondolnád.

Mi is tulajdonképpen a futókerékpár?

Nos, a szóban forgó járgány egy pedál nélküli bringa. Kifejezetten azoknak a gyerekeknek lett megálmodva, akik most barátkoznak a biciklizés művészetével. A futókerékpárt lábbal lehet mozgásra bírni, így remek előfutára lehet a pedálos változatoknak, hiszen ezzel „csak” az egyensúlyozásra kell összpontosítani. A tapasztalat azt mutatja, hogy azoknak a gyerekeknek, akik futókerékpárral sajátították el a közlekedés alapjait, kevesebb gondjuk volt a későbbiekben, mint azoknak a társaiknak, akik azonnal hagyományos biciklivel indultak neki a kalandos tanulásnak.

A választék szemet gyönyörködtetően változatos

A futókerékpár választék nagyon színes képet mutat a piacon, ám ha nem akarsz rossz döntést hozni, mindenképpen azoknak a futóbicajoknak szavazz bizalmat, amelyek kis súllyal operálnak. A Chipmunk termékekben nem fogsz csalódni, hála az alig 2,6 kg-os strapabíró magnézium vázuknak. Persze ezeknek a modelleknek nem ez az egyetlen előnyük.

A Chipmunk futókerékpár a gyerekek kedvence

A Chipmunk piacvezetőnek számít, ami már önmagában okot ad a bizalmadra, ám, ha tovább ismerkedsz a termékeink műszaki jellemzőivel, garantáltan nem akarsz majd másik márka produktuma után nézni. A Chipmunk futókerékpár ugyanis a biztonságos használatban is verhetetlen. A lekerekített kormány és vázforma, a szivacsos felületek és a csúszásmentes anyaggal bevont markolat kezeskedik arról, hogy az elkerülhetetlen kisebb balesetek során a lelkes kis felhasználó ne sérüljön.

Dizájn a vagány megjelenés jegyében

A bravúros formatervezés mellett, ezek a kerékpárok bizony a dizájn terén sem vallanak szégyent. Mi nem kötünk kompromisszumot a minőség és az esztétikai értékek terén, így bármelyik bringát is választod, biztos lehetsz a leendő tulajdonos kitörő örömében.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba bicikli futókerékpár

Keresés