Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Minden gyerkőc a futóbicikli névvel büszkélkedő modellje mellett érvvel

futóbicikli névvel az a konstrukció, aminek az esetében az egyediség tényleg, túlzás nélkül szó szerint értendő. Hiszen mi lehetne annál személyre szabottabb, mint ami nevesített? Kicsit olyan ez, mint az autókon ékeskedő rendszámtábla. De még annál is egyértelműbb és menőbb. Nem véletlenül rajonganak érte a lurkók.

A futóbicikli névvel matricázva látványos társ

A bringázás élménye pótolhatatlan és utánozhatatlan. De vajon mivel fokozható még ez a boldogság? Van bármilyen tulajdonság, ami felteheti az i-re a pontot? Nos, az igazság az, hogy akad. Létezik egy jellemző, ami mindennél érdekesebbé teszi a vele rendelkező járgányokat. Ez a matrica. Na persze nem akármilyen matrica. A neves verzió az egyediség egyértelmű bizonyítéka. Olyan hiteles jelkép, amiből minden gyerek azonnal ért. Ha a szemed fénye úgy sétál vagy pedáloz be az óvodába, hogy a járgányán díszeleg a neve, akkor az üzenet eltéveszthetetlen: „Ez az enyém!”. Az már más lapra tartozik, hogy szívesen kölcsönadja bárkinek. De a hajtány, akkor is az övé, és ez bárkinek egyértelművé válhat csupán egyetlen szemvillanás alatt.

Ez az a varázs, ami semmi egyébbel nem helyettesíthető. Mindegy, hogy milyen trendi a hajtány külseje, lényegtelen, hogy a színe annyira pazar, hogy öröm ránézni, és a kényelem is mellékes. Mert az, ami igazán fontos, a matricán szerepel. Sokan félnek ettől a gyermeki megnyilvánulástól, mert önzőségre utaló jelnek tekintik. Ám erről szó nincsen. A birtoklás iránti vágy teljesen normális a lurkók életében, és nincs benne semmi kóros vagy veszélyes. Sőt, valójában ilyen módon tanulhatják meg, hogy a futóbicikli névvel ellátva a sajátjuk, így a felelősség is rájuk hárul.

A futóbicikli névvel ritka jelenség? 

Manapság már nem. Mind többen éreznek rá a konstrukcióban rejtőző pozitívumokra. De attól még, hogy egyre többen élnek az ötlet nyújtotta előnyökkel, a gyermeked nevével büszkélkedő modell akkor is egyedi és megismételhetetlen. Emlékek, élmények őrzője és generálója egyben.  Amíg nem jön el a pedálos kétkerekű bicikli ideje, addig az örömteli kimozdulások garantálója.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli névvel futókerékpár

Keresés