Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Futókerékpár minden gyereknek jár

A futókerékpár olyan járgány, amiért élnek-halnak a gyerekek. Nem véletlenül. Általa kitágul a világ, ami bejárhatóvá és felfedezhetővé válik. Ráadásul a család végre együtt indulhat neki a kalandozásnak. Na, de mi az ára mindennek?

A futókerékpár vásárlás megtérülő beruházás

Sokan attól tartanak, hogy egyszerűen nem éri meg beszerezni egy lábbal hajtós bringát. Merthogy hamar elhasználódik, cserélni kell rajta az alkatrészeket, és végül elengedhetetlen lesz a nyugdíjazás, majd az újabb vásárlás. Ez az elgondolás azonban téves. Főleg azért, mert teljesen kihagyja a képletből azt az eshetőséget, hogy a kiszemelt bicikli minőségi. Azaz eleve arra teremtetett, hogy bírja a strapát, mégpedig hosszútávon. Nem egyszer nemcsak egyetlen egy lurkót végigkísérve. Szóval érthetőek az aggodalmak természetesen, viszont ha megalapozod a döntésedet, akkor csalódások nem érhetnek.

A minőségi kivitelhez hozzátartozik a könnyű, mégis stramm vázszerkezet, az ergonomikus kormány-nyereg kialakítás, a széles spektrumú paraméterezhetőség, például ülésmagasság esetében. Valamint nem egy utolsó szempont természetesen az sem, ha a hajtány jól néz ki. Mert bár szülőként ez az a jellemvonás, ami sokadik rangú, de a gyerkőcöknek majdnem ez a leglényegesebb jellemző. Még jó, hogy ezt a sok mindent könnyedén közös nevezőre emelheted. Így aztán a kiadásaid hamar megtérülhetnek az örömteli és gondmentes használat fényében.

A futókerékpár több generációt is kiszolgálhat?

Igen. Erre utaltunk fentebb. Minden esély megvan erre, hiszen a minőségi konstrukció megbízhatóságot, tartósságot, biztonságot, komfortot és nem zsákba macskát kínál.

Tartalomhoz tartozó címkék: futókerékpár gyerek bicikli

Keresés