Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

tanuló bicikli

2021. 09. 29. 12:00:00

A tanuló futóbicikli irányítása nem nagy kunszt, de azért a nebulók tanítása türelmet és időt igényel. A legjobb, ha a szeánszhoz valamilyen kihaltabb terepet választasz, ahol egyrészt jó minőségű az út, tehát repedésektől kevésbé sújtott, és másrészt forgalommentes. Később úgyis jöhetnek a mindenféle ingerek, de eleinte célszerű csökkenteni a külső behatások számát. És akkor kezdődhet a hajtás!

2021. 04. 22. 10:00:00

A tanuló bicikli stabil, stramm szerkezet, ami bírja a gyűrődést, a pedálozást és a kilométereket. Arra hivatott, hogy szabaddá varázsolja a kerékpározáshoz vezető utat. illetve, hogy megtanítsa a világ legszórakoztatóbb módján az egyensúlyozás soha el nem felejthető tudományát, és persze a koncentrálást. Ami pedig az egészben a legjobb, hogy mindezt telve örömmel, boldogsággal és korlátlan szabadsággal megfűszerezve. Nem véletlenül ez a járgány a lurkók mindenkori kedvence.

2021. 02. 01. 11:00:00

A tanulóbicikli az a járgány, ami kinyitja a szabadság ajtaját a gyerkőcöknek. Ez az a korszak, amikor minden szülő felkötheti a nadrágját, vagy a lába közé kaphatja a saját biciklijét, rollerét, hiszen a sebesség élvezete kézzel foghatóvá válik.

2021. 01. 22. 11:00:00

A tanulóbicikli számtalan izgalmat, kalandot tartogat a gyermekeknek. Végre kinyílik a tér, kitágulnak a lehetőségek és a szülők legnagyobb örömére (olykor csak idézőjelesen) felgyorsulnak az események. A sebesség, az előrehaladás varázsa megtapasztalhatóvá válik. Ráadásul a megannyi pozitívum kikövezi a kétkerekű bringázáshoz vezető ösvényt.

2020. 12. 02. 12:00:00

A biciklizés bizony nem könnyű mulatság a gyerekeknek. Először nagyon ijesztő számukra, hogy két keréken kell egyensúlyozniuk úgy, hogy közben tekerniük kell a pedálokat is. Szinte nincs is olyan csemete, akinek ez a művelet ne okozna elsőre kihívást. Később, amikor már többször is ülnek a bringán, és ráéreznek, hogy miként tudják egyensúlyban tartani magukat, már sokkal ügyesebbek lesznek.

2020. 11. 23. 11:00:00

A tanuló bicikli nagyban megkönnyíti a gyerkőcök dolgát a közlekedés szabályainak az elsajátításában. A futóbringának is nevezett kétkerekű minden gyermek álma, így, ha őszinte örömet szeretnél okozni a család szeme fényének, a lehető legjobb úton jársz! A kérdés már csak az, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az ideális bringának.

Keresés