Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tanuló biciklivel öröm a játék!

A tanuló biciklivel öröm a játék!

A tanuló bicikli nagyban megkönnyíti a gyerkőcök dolgát a közlekedés szabályainak az elsajátításában. A futóbringának is nevezett kétkerekű minden gyermek álma, így, ha őszinte örömet szeretnél okozni a család szeme fényének, a lehető legjobb úton jársz! A kérdés már csak az, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az ideális bringának.

A súly kérdése nem elhanyagolható

Nagyon fontos szempont, hogy a kiszemelt tanuló bicikli könnyen irányítható és minél kisebb kis súlyú modell legyen. A 3 kg-nál nehezebb biciklikkel meggyűlhet a baja a lelkes kis felhasználónak. A hely- és irányváltoztatás, a nagyobb emelkedőkkel, dombokkal való küzdelem, a padkán való átemelés csak abban az esetben lehet gördülékeny, ha a bringa váza pehelysúlyú.

Lekerekített idomok és szivacsos kormány

Szülői szemmel természetesen csak az a termék megy át a szűrőn, ami kifogástalanul megfelel a biztonsági tényezőknek. A tanuló bicikli lekerekített vázformája, a csúszásgátló felületű markolata, illetve az egyéb szivaccsal ellátott elemek mind-mind abban segítenek, hogy az elkerülhetetlen balesetek ne okozhassanak a gyermeknek sérülést. Természetesen attól sem kell tartanod, hogy a tanuló bicikli gyártása során esetleg veszélyes anyagokkal dolgoztak volna a készítők.

A névre szóló tanuló bicikli garantálja a sikert

Könnyű váz, biztonságos felhasználás – de mégis, mi az, ami a gyerekeknek fontos? A kis lurkóknál inkább az esztétikai jegyek játszák a nagyobb szerepet a bicaj megítélésénél. A névre szóló, vagány dizájnú futóbicikli láttán persze garantált a kitörő öröm.

Tartalomhoz tartozó címkék: tanuló bicikli tanulobicikli

Keresés