Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

tanuló futóbicikli

2021. 09. 29. 12:00:00

A tanuló futóbicikli irányítása nem nagy kunszt, de azért a nebulók tanítása türelmet és időt igényel. A legjobb, ha a szeánszhoz valamilyen kihaltabb terepet választasz, ahol egyrészt jó minőségű az út, tehát repedésektől kevésbé sújtott, és másrészt forgalommentes. Később úgyis jöhetnek a mindenféle ingerek, de eleinte célszerű csökkenteni a külső behatások számát. És akkor kezdődhet a hajtás!

2021. 09. 01. 12:00:00

A tanulóbicikli kinyitja a világ ajtaját, ami addig csukva várakozott. Gyalog, azaz sétálva vagy futva eljutni A-ból B-be ugyan nagy élmény, na de a lábbal hajtós bringa egy teljesen új dimenziót képvisel. Hirtelen belép a képbe a sebesség, a tájékozódás és a kalandozás. Ez a változás pedig az egész családra kihathat: négy sarkából kifordítva a megszokott mindennapokat.

2021. 08. 30. 10:00:00

futóbicikli kislányoknak tervezett variációja a lágy színével azonnal kedvenccé, sőt, rajongott járgánnyá válhat. Melyik leányzó képes ellenállni a rózsaszín csábításának? A helyzet az, hogy kevesen. De persze nemcsak a púder árnyalat az egyetlen lányos alternatíva a palettában.

2021. 05. 10. 11:00:00

A tanuló futóbicikli, kis képzavarral élve, igazi dobbantó, ahonnan elrugaszkodva az addigi korlátok eltűnnek, és a nagyvilág közelebbivé, felfedezhetőbbé válik. A járgány hajtásával a szabadság, na meg a sebesség utánozhatatlan érzései főszerephez jutnak, akárcsak a gyermeki arcot ragyogóbbá varázsló mosoly. A nevetés, a felhőtlen vidámság ilyen körülmények között garantálható. Szülőként pedig esélytelen forgatókönyv a mozgáshiány.

Keresés