Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A futóbicikli kislányoknak (is) tökéletes ajándék

futóbicikli kislányoknak tervezett variációja a lágy színével azonnal kedvenccé, sőt, rajongott járgánnyá válhat. Melyik leányzó képes ellenállni a rózsaszín csábításának? A helyzet az, hogy kevesen. De persze nemcsak a púder árnyalat az egyetlen lányos alternatíva a palettában.

A futóbicikli kislányoknak is a szívük csücskévé válhat

Sokan beleesnek az általánosítás és az ítélkezés csapdájába. Úgy gondolják, hogy a lányok úgyis babáznak főleg, szóval tuti, hogy nekik a bringázás nem pálya. Miközben a legtöbb esetben mi sem áll távolabb a valóságtól. Egyrészt ideje lenne már ezt a babázás témát elengedni, mert a lányok épp úgy szívesen eljátszanak kocsikkal vagy plüssökkel, mint a fiúk. Nem az a lényeg, hogy mivel foglalkoznak, hanem az a fontos, hogy mindeközben a fantáziájuk fejlődik. Másrészt a mozgás, mint kikapcsolódási, szabadidő eltöltési forma a lányoknak is ugyanazt a szabadságot, teljességet jelenti, mint a fiúknak.

Úgyhogy a sztereotípiák végleges leszámolása után jöhet a vásárlás és persze a tanulás! A lányok amúgy sokszor sokkal bátrabbak és érettebbek, mint a fiúk, tehát pikkpakk elsajátítják a közlekedés csínját-bínját. Amint ez megvan, következhetnek a családos kimozdulások, az örömteli, aktív együttlétek. A stramm, masszív, ergonomikus, komfortos kialakítás borítékolása szülői szemmel mindenkor elsőbbséget élvez. Ám a gyermekednek a külső is lényeges, így aztán a lányos színek nagyon nagy örömöt szerezhetnek.

A futóbicikli kislányoknak specializált verziója minőségi szerkezetet biztosít?

De még mennyire, hogy igen! A lágyság legfeljebb az árnyalatokban érhető tetten.

Keresés