Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Baba bike

Baba bike

2021. 12. 22. 11:00:00

A baba bicikli olyan emlékekkel, tapasztalatokkal ajándékozhatja meg a gyermekedet, amik egyrészt nagymértékben hozzájárulhatnak a jókedvéhez, fejlődéséhez, elégedettségéhez, magabiztosságához, másrészt egyenes utat biztosítanak a hagyományos kerékpározás elsajátításához. 

2021. 10. 27. 12:00:00

A baba bicikli betoppanása, pontosabban begurulása teljesen új életszakasz kezdetét jelenti. Amikor a lurkók nyeregbe pattannak, és önerejükből haladnak tovább, az bizony hatalmas előrelépésnek, sőt, inkább ugrásnak számít. Persze azért ebben a periódusban is akadnak nehézségek, míg a lurkók megtanulják a hajtány biztonságos irányítását, stabil használatát, de mivel a tudásszomjuknál csak a kíváncsiságuk nagyobb, így a siker borítékolható.

2021. 09. 08. 11:00:00

A baba bicikli óriási találmány, és nemcsak a gyerkőcök szerint. Hatalmas élmény, amikor kitágul a világ, és hirtelen a távolabbi célok is elérhetővé válnak. Nem pusztán gyalogszerrel. Továbbá az is utánozhatatlan érzés, amikor a család apraja-nagyja indulhat közös túrára, kirándulásra vagy kiadós sétára lábbuszozás helyett, hajtányokkal.

2021. 01. 01. 10:00:00

A BabaBike az a hely, ahol a lábbal hajtós bringák felsorakoznak azért, hogy megkönnyítsék Számodra a választást. De nem akármilyen biciklikről van szó. Hiszen alapesetben alternatíva annyi akad, mint égen a csillag. De az általunk kitűzött minőségi feltételeknek viszonylag kevés gyártó felel meg. Ezek a termékek csont nélkül átmentek a rostán, és nemcsak varázslatos hajtási élményeket kínálnak, hanem maradéktalan biztonságot és szemrevaló megjelenést is egyben.

Keresés