Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

gyerek bicikli

2021. 09. 22. 11:00:00

A futókerékpár olyan járgány, amiért élnek-halnak a gyerekek. Nem véletlenül. Általa kitágul a világ, ami bejárhatóvá és felfedezhetővé válik. Ráadásul a család végre együtt indulhat neki a kalandozásnak. Na, de mi az ára mindennek?

2020. 10. 29. 11:00:00

A futóbicikli gyerekeknek szóló, igazi élménygenerátor. Nem érdemes kihagyni az életükből, mert olyan tudásra tehetnek szert általa, ami nem pótolható. Futóbringa nélkül a hagyományos biciklizés falakba ütközhet, hiszen a nem megfelelően fejlett egyensúlyérzék megakadályozhatja a könnyed tanulást. Ráadásul a motiválás sem egyszerű kérdés, miközben, ha a lurkód ismeri a futóbringázás élményét, akkor nincsen szüksége inspirációra ahhoz, hogy elhiggye: a bicajozás jó móka!

2020. 09. 02. 10:00:00

A gyerek bicikli a felcseperedéssel együtt járó élmények egyik fő generátora, mondhatni főszereplő kelléke. Ráadásul az optimális mozgásszervi és egyensúlyozási készségek, képességek fejlődéséhez is nagymértékben hozzájárulhat a lábbal hajtós bringa, ami szabadságérzettel ajándékozhatja meg a gyermekeket. Szülőként persze jó, ha felkötöd a nadrágodat, mert ha a gyerkőc ráérez a suhanás élményére, akkor bizony nincs megállás. Innen pedig már csak egy ugrás a rendes, pedálos járgány, amivel aztán tényleg kitágíthatóak azok a nehezen meghúzott határok.

2020. 08. 31. 10:00:00

A futóbicikli gyerekeknek szánt járgány, ami az örömteli kimozdulások garantálójává válhat. A mozgás önmagában nemes cél, ám erre nem feltétlenül lehet könnyen rávenni a lurkókat. Pláne manapság, amikor a kütyük jelentik a kikapcsolódás legizgalmasabb formáját. De az biztos, hogy egy egyedi futóbringának egyetlen gyermek sem képes ellenállni. Különösen az első, félszeg hajtások után. A végén még futva kell követned a belelkesedett gyerkőcödet.

2020. 08. 24. 10:00:00

A gyerek bicikli a tekerés élményével ajándékozhatja meg lurkódat. Mint ilyen, főszerepet játszó kellék, fontos, hogy milyen jellemzőket testesít meg. Attól még, hogy a járgány gyermekeknek készült, egy percig sem gyerekes a felépítése. Sőt, mivel a lurkók biztonságának garantálása mindenek felett elsőbbséget élvez, így a fizikai paraméterek is ezt a célt hivatottak szolgálni.

Keresés