Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A gyerek bicikli nem gyerekes szerkezet

A gyerek bicikli a tekerés élményével ajándékozhatja meg lurkódat. Mint ilyen, főszerepet játszó kellék, fontos, hogy milyen jellemzőket testesít meg. Attól még, hogy a járgány gyermekeknek készült, egy percig sem gyerekes a felépítése. Sőt, mivel a lurkók biztonságának garantálása mindenek felett elsőbbséget élvez, így a fizikai paraméterek is ezt a célt hivatottak szolgálni.

A kényelem vitathatatlanul lételem

Bár a diszkomfort érzet viszonylag sokáig tolerálható, mondjuk egy nemes cél érdekében, ez nem feltétlenül jó közeg a futóbiciklizéshez. Ha a gyereked alig várja, hogy leszálljon a nyeregből, mert nem érzi jól magát a bőrében, akkor a szórakozásnak vége. Ráadásul elképzelhető, hogy végleg, mert a kényelmetlenségeket kicsit nehezen bírják a kicsik. Persze ez nem meglepő, mert ahol elvileg a kikapcsolódás és a móka, kacagás a cél, ott helye nincsen a kompromisszumokra kényszerítő zavaró tényezőknek. Ezért aztán az ergonomikus kialakítás preferálása kifizetődő stratégia. Ha a lurkód szívesen pattan a nyeregbe, akkor bizony hamar megtapasztalhatja a hajtás örömét, élményét. Te pedig szedheted a lábaidat, ha nem akarsz lemaradni!

A gyerek bicikli könnyű vázszerkezettel az igazi

A legnagyobb lelkesedést is letörheti a fáradtság, ami teljesen természetes. Éppen ezért nem mindegy, hogy hány kilót kell a hónod alá venned, ha a lurkód kimerült a tekerésben. A könnyű vázszerkezet megkönnyíti a cipelés pillanatait, ráadásul a kímélő súly lehetővé teszi, hogy a gyerkőcöd egyedül is meg tudja emelni a járgányát egy-egy megakasztó szituációban. A gyerek bicikli az örömteli élmények elhivatott generálója. Mivel egy egész korszak fő eszközévé válhat, ezért fontos a fenti paraméterekre nagy hangsúlyt fektetned.

Tartalomhoz tartozó címkék: futóbicikli gyerek bicikli

Keresés