Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

chipmunk

chipmunk

2021. 04. 29. 10:00:00

Chipmunk bike a lábbal hajtós bringák sztárja. Túlzás nélkül. Na, de miért? Minek köszönheti a népszerűségét?

2021. 02. 17. 11:00:00

Gördülékeny kerékagy, vastag, bordázott, defektmentes kerekek, vízlepergetős, könnyen állítható ülés és pehelykönnyű magnéziumváz - a Chipmunk bike mindössze „csak” ennyit kínál. Maximális kényelem, hiánytalan felszereltség és maradéktalan biztonság. Kellhet ennél több a teljes sikerhez? Hát persze! A gyerkőcöd a nyeregbe!

2020. 10. 21. 11:00:00

A Chipmunk futóbicikli ezer közül is felismerhető. Persze ez nem meglepő, hiszen különleges formatervezés jellemzi. De ha azt gondolod, hogy ennyi, ez a legtöbb, amit a termék adhat, akkor még csak most jön a java. Mert bár a külső milyensége is lényeges, pláne ha a lurkódat kérdezed, de azért a praktikumnál nincsen érdemlegesebb.

2020. 07. 08. 10:00:00

A Chipmunk pillanatok alatt hipnotizál, annyira vonzó a megjelenése és praktikus a kialakítása. A könnyű magnézium vázszerkezet az egyik legfontosabb előny, ami külön figyelmet és elismerést érdemel. Mi ebben extra? Az, hogy bár evidenciának tűnik, hogy egy futóbringa ne legyen túlságosan nehéz, a valóságban ez mégsem mindig tapasztalható meg. Ez pedig csak egy jellemvonás, ami nagyban fokozhatja a jó közérzetedet.

Keresés