Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Chipmunk bike tudatosan jó választás

Gördülékeny kerékagy, vastag, bordázott, defektmentes kerekek, vízlepergetős, könnyen állítható ülés és pehelykönnyű magnéziumváz - a Chipmunk bike mindössze „csak” ennyit kínál. Maximális kényelem, hiánytalan felszereltség és maradéktalan biztonság. Kellhet ennél több a teljes sikerhez? Hát persze! A gyerkőcöd a nyeregbe!

A Chipmunk bike bírja a strapát

A fent említett fizikai tulajdonságok együttesen azt üzenik a Számodra, hogy a gyártó terméke a biztonságos közlekedés netovábbja. Márpedig nincs ennél lényegesebb pozitívum. A könnyű kezelhetőség nemcsak szülői szemmel érdemleges jellemző. Az ülés rugalmas és erőltetés mentes állíthatósága vagy éppen a vázszerkezet minimális súlya a gyermeki kezeknek is lehetővé teszik az akadálytalan beállítást és mozgatást. A kátyúkkal teli utcákon amúgy is kivédhetetlen a bringa ide-oda emelgetése. Ám ha a váz brutális súlyú, akkor hiába minden igyekezet, kihagyhatatlan a szülői rásegítés. Viszont ha a pillekönnyű magnéziumváz adja a futóbringa alapját, akkor még a kicsiknek sem jelenthet kihívást a mozgatás. A villák és a kormány alapanyaga rozsdamentes acél, vagyis a járgányt nem rághatja meg az idő vasfoga. Így válhat a beruházás rövid- és hosszútávon egyaránt megtérülő befektetéssé.

A Chipmunk bike több generáción át is szolgálhat?

Igen. A fenti pozitív tulajdonságok egyértelműen a hosszú élettartamot támogatják. Tehát nemcsak egyetlen gyerkőc tanulóbiciklijeként állhat helyt a járgány. A tesók, unokatestvérek is kiélvezhetik a benne rejtőző előnyöket. Sőt, évtizedek múltán az egykori futóbiciklista akár a saját gyermekét is felültetheti az egykor őt is szolgáló nyeregbe.

Tartalomhoz tartozó címkék: chipmunk chipmunk bike

Keresés